Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Krass - майстор
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=47923
Това капачки за вентилите ли са?
p.v.x - майстор
Вече ще е задължително , карането със зимни гуми.
Така съобщиха преди малко по новините.
Май трябва да се приеме.
Глоба 50 лв.
DundyTheCroc - майстор
Ще стане задължително като се приеме на второ четене и се обнародва в Държавен вестник. Дотогава всичко по темата са свободни съчинения на журналистите, спонсорирани от търговците на гуми.
Chefo77 - майстор
Ще бъде задължително при сняг и лед. Няма да е обвързано с дата, а с атмосферни условия. Мисля, че така е най-правилно, не могат да те задължат началото на декември да си със зимни, без значение дали навън е -10 или + 20 градуса.
Но определено трябва да има бой по такива с летни и/или изтрит грайфер върху сняг.
kozl - майстор
Защо да не могат да ни задължат :? Аз мисля, че могат и че е по контролируемо по дата. При сняг и лед ми изглежда като несериозно за контрол, пък и за изпълнение.
nikolovvd - майстор
И двамата сте прави!
За съжаление реалността е друга, но при тази глоба от 50 лв. едва ли нещата ще се променят. Виж ако беше 500 лв. тогава хората може би щяха да мислят повече като тръгват на път през Зимата, т.е. да се запознаят с прогнозата за времето.
Имал съм случай, когато се отказах да пътувам с колата. Един Декември преди 4-5 години, когата преди Коледа беше 20+ градуса в София, а аз бях "обул" зимните/снежните гуми на колата. За нещастие тогава реколтата на каучук в Бразилия бе много лоша и цените на гумите и презервативите се бе вдигнала двойно, та ми дожаля за гумите.
kozl - майстор
Николов гоуема смешка още ми се клати шкембето :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Начи гепих готина мацка ама не я оправих, щот ми дожаля за презервативите :lol: :-D :lol: :-D :lol: :-D :lol: :-D
nikolovvd - майстор
За гумите ми дожаля, но за мацката прошка няма. Плащам тройно и продължавам напред! :lol:
Разклатената психика на жената идва от недоклатаната физика и затова внимавам да не разклатя психиката! :weedman:
kozl написа:
Николов гоуема смешка още ми се клати шкембето
Трябваше да ти се обадя Лятото да ти видя шкембето на по бира, но все не остава време от хайманосване.
Нали сме почти комшии. :)
kozl - майстор
Не знам каква зима имат в Англия, щото бях пролетта и есента, но всите им канални тръболяци по къщаците им висат по фасадите :?
kuger - майстор
simplex написа:
Господине, кой ще го преценя това за гумите? В Англия няма глоба за зимни гуми, в България има! :evil:
Ние все сме най-умните, най-законните, с най-добро управление и най-стабилна МИЗЕРИЯ!
Теб това не те касае, без това през зимата не вървиш!

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: