• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
jekasus - майстор
Не съм запознат със пасатори - http://markita.net/udalzhitel-gavkav-za ... -fors.html :?
Днес долях масло в скоростна кутия на Поло в Тинки -стайл -
Шпилка от резервите със заварена гайка и парче тръба PEX-AL-PEX със нанизана фунийка отгоре, имах такъв шприц, ама...
jekasus - майстор
simplex написа:
Ееее, стига де
Аз само да подразня :-DТрябва да има и по-евтини... Има и със чупещо рамо(май така се казваха...)
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Сега стана интересноооо
Защо? Не знам кой ключ/инструмент ще ми свърши най-добра работа. Не че не знам как се развиват болтове.
Интересно, че не можеш да развиеш болтовете. Ясно е, че знаеш как се развиват болтове по принцип. Ще даваш пари по по-скъпи инструменти, ще рискуваш счупване или ще платиш на някой да ги счупи вместо теб?
montoya - майстор
Аз ги развивах с е такъв модел и големи тресчотка, от кажи речи почти същият модел гедоре комплект, ама е купувано преди повече от 10 години и не го намирам из мрежата
Изображение
Нямам обаче такива накрайници като тия от снимката. Отвивах ги с шестограм от комплект май се казваше budget или нещо подобно.
Още колко пъти трябва да напиша, че освен да са трудни за намиране, не са сложни за отвиване. Болтовете са не точно неръждаеми, но са от подобен материал, но не са стоманени за да клеясат в алуминия на главата и се отвиват лесно.
montoya - майстор
Ами не знам, не го държа в ръцете за да ти дам съвет. Аз както споменах моето моно го свалих от един пасат в оставен в авто моргата, свалих на моя пасат смукателния колектор на пълната инжекция и монтирах моното. Всичкото това за 6 часа отвън на пътя. Не съм скъсал болт или счупил нищо
montoya - майстор
Ем май да, не им знам размерите, но от трите квадрата, средния като размер.
iliya_i - майстор
Утре пак 20 км за нова тресчотка.
montoya - майстор
Ами средното, мисля, че 3/8 е най малкото, ама както казах не ги познавам добре. Със средния по размер квадрат ги развивах. Ти свали ли моното от колектора или се опитваш с него да отвиваш. Нямаш място за бъркане при моно върху колектора
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
или ще платиш на някой да ги счупи вместо теб?
И ще му направя главата мека после. :evil:
Ей-това е битката. Личи си, че си от Бургас обаче.
Добре де, не си, ама се правиш ...
montoya - майстор
Ами значи с 3/8 съм работил. И къс и дълъг камък стават, дори се опитах и карето да използвам, но нямаше как да го блокирам докато захване на болта и се отказах
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: