• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Junak - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Личи си, че си от Бургас обаче.
:lol: Добре де, защо? Аз какво съм виновен, че във Варна си ядете супата с вилица? :partyman:
Не си виновен - така си се родил. Природа...
montoya - майстор
simplex написа:
montoya написа:
Ами значи с 3/8 съм работил. И къс и дълъг камък стават, дори се опитах и карето да използвам, но нямаше как да го блокирам докато захване на болта и се отказах
Ще ги отрежа с флекса. :evil: Толкова работи направих, 6 кирливи болта не мога да развия и ме правят на луд. :evil:
С флекса можеш да отрежеш само крайните два болта. До другите нямаш достъп
montoya - майстор
Ами те не са смятали тая гумичка да се движи 30 години. Ако протече все пак се отива в сервиз за смяна. Никой уважаващ себе си шваба няма да купува ключове и инструменти за да смени една гумичка. Отива на сервиз да му я сменят
Chefo77 - майстор
montoya написа:
Ами те не са смятали тая гумичка да се движи 30 години. Ако протече все пак се отива в сервиз за смяна. Никой уважаващ себе си шваба няма да купува ключове и инструменти за да смени една гумичка. Отива на сервиз да му я сменят
Абе ти луд ли си бре? В тази тема е забранена думата СЕРВИЗ! Нещо като на сбирка на евреи да споменеш ЩАЗИ ... Мале, че и два пъти си я написал ... :x

Тинки, веднага щом усети някаква заплаха, веднага започна със заплахите (ще му направя главата мека). Знаем те колко си боен - кенче бира отваряш с примижали очи ...
kozl - майстор
Гледах в един гаражен сервиз монтьора работи с Г шестограмни ключове. С тях напъва с помощта на тръба докато подаде болта и после с тресчотката. Взех един от шестограмите и прочетох на него "Бринко". Помислих си ще си купя, но цената :evil: цената ме отказа. И все пак има места където цената е незаменима :sad:
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Точно такова имам на 1/4 пред мене в момента.
С 1/4 можеш само да го почешеш или погъделичкаш, за да се посмее. Аз съм късал 1/4 и то при завиване на 6 мм винт в алуминий, та си купих друга трешчотка, която пазя за по-финна работа. Ако трябва да се направи нещо със сила ползвам направо 1/2.
Ако няма място напъхай камъка във винта и с гаечен клююч напъвай!
nikolson - майстор
Понеже се споменава все "шпилка, шпилка", пък не ми се чете всичко, какво развива, шпилка, или болт-инбус?
nikolson - майстор
Колко е това място? С тръбен ключ или гарги не можеш ли да стигнеш?
p.v.x - майстор
simplex написа:
Трябва шестограм.
Какво е това шестограм.
Шест грама ли тежи.
Да не е някакъв специален ключ , за космическа совалка.
nikolson - майстор
simplex написа:
nikolson написа:
Колко е това място?
Между купето и двигателя има промеждутък. Там. И с тръбен ключ - абсурд. Трябва шестограм.
Виж какво. Ако искаш някаква помощ, давай по-подробна информация. Снимка, например. Има тръбни ключове с профил до 1 см. Гаргите и те там някъде. Няма да трупаме само мнения. Някой гадае, даде съвет, ти само кажеш "не" и до там. И така няколко страници за един болт.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: