Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Пичове, сега гледах рекламата за компресора. Извинявам се - Владко най-вероятно е писал за компресорчето, което сега влиза - на 30 лева, за помпане нагуми. А аз реших, че става дума за този от съботата - на 130 лева.
Това малкото мисля да го огледам.
Shift - специалист
Някой знае ли характерстиките на зарядното? Какви индикации има и става ли като цяло?
bobko - специалист
Shift написа:
Някой знае ли характерстиките на зарядното? Какви индикации има и става ли като цяло?
Зарядното е супер,имам едно същата марка,но без дисплей купено преди 2 години от Лидл.Ползвам го редовно,работи перфектно.Заслужава си парите,даже мисля да си купя и едно от този модел с дисплея просто да си имам.Характеристиките зарежда акумулатори 6V и 12V.Като може да зарежда акумулатор 12V с капацитет до 100ah.
batVenci - специалист
Че то точно сегашното е без дисплея...
DundyTheCroc - майстор
Вчера имаше лули, смъкнати на 9 лева комплекта, не можах да се стърпя :-D
silent1 - напреднал
Здравейте приятели :). Та си харесах един пневматичен гайковерт, ма пише че е за50 литров компресор и 6 бара, а моя малкия е 20 литра и е 8 бара....ще стане ли?....
Shift - специалист
bobko написа:
Shift написа:
Зарядното е супер,имам едно същата марка,но без дисплей купено преди 2 години от Лидл.Ползвам го редовно,работи перфектно.Заслужава си парите,даже мисля да си купя и едно от този модел с дисплея просто да си имам.Характеристиките зарежда акумулатори 6V и 12V.Като може да зарежда акумулатор 12V с капацитет до 100ah.
Взех зарядното. Компактно, добра изработка. Пише че е "умно" и само разпознава акумулатора, регулира тока и изключва като зареди. Пробвах го, зареди си, изключи. И в мен изникна въпроса - след като е така "умно" проблем ли е с него да зареждам аку-то БЕЗ да разкачвам клемите? :?

Даже в ръководството е показана такава снимка...
Прикачен файл:
Capture.JPG
Capture.JPG (48.19 KиБ) Видяна 1719 пъти
nikolson - майстор
silent1 написа:
Здравейте приятели :). Та си харесах един пневматичен гайковерт, ма пише че е за50 литров компресор и 6 бара, а моя малкия е 20 литра и е 8 бара....ще стане ли?....
Зависи от дебита на компресора, но по-скоро не.
cholev - майстор
Shift -e на некой голф 2 ще стане със сигурност ама на моя с С-5 с един куп компютри ме е страх да пробвам. Я пробвай ти и кажи как е :-D
Иначе и аз имам това зарядно. Добро е
DundyTheCroc - майстор
На Мондео МК4 си зареждам без да свалям, то повече от 14.4 не качва, и тока не е голям, кво да и стане на колата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: