• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
simplex написа:
, от който ще ползвам само 1 бит. :?
Какъв е този битовизъм , какво е това дребнавие.
Купи си цял комплект.

пп.Свършваш си работата , и след това ги разпродаваш на такива като теб , с гарантирана печалба.
Kirilpm. - специалист
Ами явно не си добър в математиката.За 55лв взимаш 40 части като комплект с кутия,в твоя случай взимаш една част за 8лв :? а говорим за инструменти със сходно качество.
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
Срамежлив е!
Да посне снимка на двигателя е все едно да снима приятелката си гола и да и качи снимката тук. :-D
Николов, като знаеш Тинки, дали би искал да видиш приятелката му? Па камо ли гола! Обикновено такива като него забиват нещо, което е изтървало всички влакове. Замисли се - заядлив, комплексиран, циция, скандалджия след половинка бира ... Сигурно и на бой с чехъл налита.
Chefo77 - майстор
Ооо, миличкия ми той. Тинки, не се притеснявай за мен, пич - жена като моята даже на снимка не можеш да имаш :wink: И тук нямам предвид само визия, имам предвид комплексно - доволно интелигентна, изглежда добре, невероятна домакиня, страхотна майка, знае какво прави в леглото и, за твое съжаление, много ме уважава. То си е взаимно де. И пак за твое съжаление, жена ми ми пусна и снощи, и днес сутрин. Планирам аз да И пусна довечера. Ти си гледай ръчичката и я смазвай редовно, че май само тя ти обръща внимание напоследък (в последните няколко години).
Chefo77 - майстор
Толкова те тресе злобата, че чак променяш моите постове, белким не си единствения. Какво да те прави човек ... :)
А ако намекваш нещо - спокойно, аз нямам нужда да гледам настрани. Стига ми това, което е вкъщи :wink:
kuger - майстор
nikolovvd написа:
Срамежлив е!
Да посне снимка на двигателя е все едно да снима приятелката си гола и да и качи снимката тук. :-D
Да бре, кой после ще ми купи нов монитор :shock:
p.v.x - майстор
Нещо минаваме на фаза , "Искрено и лично".
DundyTheCroc - майстор
Наближава зимата и вероятността Пасатко да запали намалява пропорционално на температурите :-D
nikolovvd - майстор
Chefo77 написа:

Николов, като знаеш Тинки...
От доста време работя с човек като него. Над 50 години е и не се е женил никога.
Преди 4-5 години си беше хванал една учителка. Една сутрин му изгорила бързоварчета (от онезе по 300 W малките). Три месеца плака на рамото на всеки, който срещне, че му изгорила бързоварчето от студентските години.
Беше я водил на море и го заряза, защото е стиснат.
А той се оплаква, че дал 800 лв. да я заведа на море. Направо се е охарчил, като се има пред вид, че 300-400 лв. е само горивото до морето и още към 300 лв. е спането и то на квартира. Какво са яли и пили е ясно! :lol: Сигурно 10 дни са карали на цаца с бира. :rolleyes:
Само че той изостава от Тинки, карайки Форд на 25+ години, не че няма пари за нова кола, но ... :-D
Kirilpm. - специалист
Искате да го разорите горкия тинки,първо кола,после инструменти,сега и приятелка да си търси,знаете ли какви разходи са това? :shock:
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: