• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
А после и децата ... :rolleyes:
Kirilpm. - специалист
Аз оня ден видях един комплект без марка на външен вид досущ като комплект на гедоре,ама не го взех :?
fbr - майстор
nikolovvd написа:
Само че той изостава от Тинки, карайки Форд на 25+ години, не че няма пари за нова кола, но ... :-D
Ще ги мерим ли. Мой колега, също стар ерген, сваля батерията от будилника, след като го събуди. А, и кара Трабант, не че и той няма пари.
naB4o - специалист
Аз имам една такава колежка, стисната, ходи по секонд хенд, взима гратис каквото намери... мина 50така, стара мома, ама "милионерка"
:)
gogo7777 - майстор
Малееее, колко сте изписали.....Къде са снимките...... :lol:
nikolson - майстор
В университета имахме колега, на който прякорът му беше лева, защото беше изкарал един месец с един лев.
nikolovvd - майстор
Ще припомня една от сериите на "Клиника на трития етаж".
Един от героите - лекар. Отваря вратата, на която се звъни, а там стои един клошар и казва.
- Можете ли да изместите колата си?
- Ти да не си с оня новия Мерцедес? - пита доктора.
- Да. Всеки ден спирам на това място.
- А колко печелиш на ден? - пита доктора отново.
И така натанък.
Та не така! :)
Феномена не е познат от вчера! :lol:
DundyTheCroc - майстор
20 страници за едни болтове...
Като човек, който само обича да си човърка по колата, съм си свалим инструкции за ремонт и на двете кочини, по 1000+ страници всяка, чета и действам, не спамя форума на Нисан или Форд.
p.v.x - майстор
Виждам , че добре върви темата.
Айде лека.

пп.Комплексарите да внимават.
kolcho - специалист
simplex написа:
DundyTheCroc написа:
... по 1000+ страници всяка, чета и действам...
В тия книги е обяснено как стават нещата по Чичо Ханс. Който за да смени шарнир, подменя половината окачване на колата междувременно. Или подменя целият километраж, като му изгори крушката.
Има и една друга технология, която някои хора прилагат, викат й "Система Чичо Тинки". При тази технология за доналиването на 200 мл масло в скоростна кутия се отваря тема с над 1200 мнения, всичко се обсъжда детайлно, като накрая масло не се налива, а се сменя крушка на мигач.
Те така :lol:
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: