roland написа:Ново мнение от днес: EcoSpar гори отлично с макар и не много добри пелети. За да е по - безшумна има втори чугунен капак на бункера с пелети. Снабдена е с изпускател за изтакване на водната риза, но инсталатора да си предвиди или кранче или капа на 1/2. Пепелта от един ден горене е незначителна. Невъзможно е да се почисти изцяло без прахосмукачка. Пак напомням за недостатък малкия бункер. Не съм пробвал, но на пръв поглед май едва ще хване чувал.След няколко дена очакваме и коментар по разхода.Прикачен файл:5.jpg

камина еко спар Алба 18 kw ,ще отопляваме жилище 90 кв,изцяло с пвц дограма изолация на две от стаите с общо 6 радиатора (5 панелни + глидери 6 в банята)
  камина еко спар Алба 18 kw ,ще отопляваме жилище 90 кв,изцяло с пвц дограма изолация на две от стаите с общо 6 радиатора (5 панелни + глидери 6 в банята) Също друго не ми хареса как е настроена минимална температура на водата за вкл.да е 40° а работи до 70° после докато падне пак до 40° и всичко изстине
  Също друго не ми хареса как е настроена минимална температура на водата за вкл.да е 40° а работи до 70° после докато падне пак до 40° и всичко изстине   
   ,дали след промяната Мин гр.на водата от 40 станат 50° ще се промени тази разлика да стане топло...после чакаа доста време и става студено...
 ,дали след промяната Мин гр.на водата от 40 станат 50° ще се промени тази разлика да стане топло...после чакаа доста време и става студено...