• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
nebelservice - напреднал
Избора на климатик не се ограничава само до марката.
Трябва да се знае големина на помещението, ще се ползва ли целогодишно, с какъв бюджет се разполага, нов ли да е или втора употреба и т.н.

Разбира се безценни са и мненията на хора, които имат вече климаитици и вече са "навътре" в материята.

Ето тука една статия http://www.klimatici.net/index.php?opti ... 6&Itemid=5
Здравейте!
Моля за мнението ви за климатик Нео - 12-ка /които е на промоция в момента в Техномаркет. Цената е 409 лева и е много добра, но как работят тези климатици? Имате ли някакъв опит?
velsi - Почетен майстор
Как работят ли? Накак си. Колкото да си дадеш парите. Ако искаш да се топлиш на него, не си и помисляй. Само за охлаждане става.
velev-klima - специалист
Аз като гледам и на Нео и Санг и на охлаждане се скапават доста минавам покрай офиса на булсат там са с Санг преди седмица го сваляха и появи се за два дена и сега пак е на ремонт гледам. Лично аз изпитвам задоволство че продаваме и монтираме Мидея спестява ми такива неприятности. А иначе за Нео тв мога да кажа че имам такъв и за сега е ок.
Благодаря за мнението. Купих CROWN -12-ка. Дано да е по добър от това за което питах. Имаме един такъв -24-ка, работи перфектно от 2004 година до сега.
W123 написа:
От познати монтажници на климатици знам едно-те си слагат по апартаментите конвенционални климатици,инверторите ги мразят.Защо?
Интересно, при нас в офиса случката беше друга: като дойдоха да монтират "конвенционалните" климатици преди месец веднага се хванаха по темата, че не ставали за отопление, че гаранцията им важала за до -3 градуса и т.н. Половин час убеждаваха шефа, че трябва да си доплати за инверторни, в тях била истината...
  • 1
  • 2

Тема "Мнения за избор на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: