• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 170
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andro440 - майстор
ЕТО И МОЯ РЕЗУЛТАТ
https://www.vbox7.com/play:2b99542a92
gnt69 - майстор
Бравос добре работи. Въздуха ми се вижда много може би трябва да се намали. И трябва за 2-3 дни газ до ламарината на 80 гр. да почисти налепите от въглищата, като почистиш ще започне по добре да усвоява. :partyman:
andro440 - майстор
gnt69 написа:
Бравос добре работи. Въздуха ми се вижда много може би трябва да се намали. И трябва за 2-3 дни газ до ламарината на 80 гр. да почисти налепите от въглищата, като почистиш ще започне по добре да усвоява. :partyman:
Ако я вдигна на 80 градуса ,ще трябва да се изнеса,или на хотел ,или на палатка -няма да издържа ... два дни на толкова топло
gnt69 - майстор
Може и с пърлачка за прасета да я обгориш мисля че ще падне смолата.
andro440 - майстор
горя черупки от орехи - и държа котела на около 50 градуса ,преди да вкарам горелката беше като нов ...сега прави катран и го отдавам на горивото
gnt69 написа:
Може и с пърлачка за прасета да я обгориш мисля че ще падне смолата.
gnt69 - майстор
Аз съм се заблудил мислех че е наследство от въглищата. Като застудее ще дигнеш температурата и ще се оправи.
ico_3 - специалист
Някакви идеи за топлоизолиране на котела че доста топлина отдава особено от вратичките.
filmatoplo - майстор
Туй новото - Вермикулит ,ако го написах правилно де .Най евтин бил нейде у Варна ,ама може и в София .
K.O
filmatoplo написа:
Туй новото - Вермикулит ,ако го написах правилно де .Най евтин бил нейде у Варна ,ама може и в София .
На 58.70лв го поръчах от Бургас, не съм се ровил и кой знае колко.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 170

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: