fill написа:Готин си, ама доста хора не стигат по-далеч от Викито - едене, пиене и тия три неща са му в главата на булгаристанеца. Не го приемай като заяждане, но не всичко, което мърда е вода в съответните проценти, елктроните също "мърдат" около ядрото на атома, ама не винаги става въпрос за вода - гори всичко или по-точно всичко, което можеш да изпариш, май и диамантите горят. Истината е, че всичко, което се случва около нас е само плод на нашето определение, някой е казал, че окислителните процеси свързани с отделянето на топлина са горене и ние сме го приели, окислителните процеси без отделянето на (осезаема) топлина са ръжда и т.н. Човеците са измислили черно, бяло, сиво, червено и т.н. това, което не са успели да измислят са го обоготворили - кланяме се на дървата, в което няма никакъв проблем, но отричаме атома, което вече си е проблем. Вярата е много важно нещо, но сляпата вяра е пагубна - погледни поста преди теб! Не знам дали Викито ще ти даде правилния отговор за това колко са АЕЦ в Япония или Франция, или Белгия и т.н. но едно е сигурно - ядрената ни енергетика е унищожена (както и всичко останало), за да сме зависими, ама си го и заслужаваме. Извинявай за неудобния въпрос, ама имаш ли някое по-големо дръво, че ми се ще нещо да гризна в този момент - мъдите вечИ си изгризах!gnt69 написа:Ама колко тона ще са дървата след 3 години.
Другарки и другари/че някои се обиждат на "колега"/...
Според науката/уики/,водата във всичко дето мърда е 70 - 75 %...
Е,кво гори тогава...суха краставица или мумия...
Държа да отбележа,че не съм фен на викито...
Разбра ли сега защо не искам да ме наричат "колега" - нека аз да съм неандерталеца, а те да са Убави!
Понеже обичаш да ядеш лайна (също както мен) ще ти кажа един виц. Един отишъл при доктора - "докторе проблемът ми е, че каквото ям това сера, ям кифла-сера кифла и т.н.", докторът не разбрал какъв му е проблема и пак попитал "какъв по-точно Ви е проблемът", "ами искам като всички други да сера лайна" - досещаш ли се какъв е бил отговора на доктора "ами яж лайна бе".
Аз ги изядох, ама да не се открехвам на тая тема, че каквито съм ги ял може и да ми завидиш!