Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Прикачен файл:
sur pichuk.jpg
gogo7777 - майстор
Тинки, ако наистина си добър в това, което правиш, значи амбициите ти или дупето ти са НУЛЕВИ. Разтълкувай си го сам!
На първи прочит тълкувам така:......дупето ми е една голяма нула :lol:
Нормалните разценки се определят от нормалната работна заплата в страната.
Това ме накара да сменя терена на изявите си. И не само мене :-D
gogo7777 - майстор
Не, същото лайно съм си, но труда и уменията са ми оценени и платени. В БГ само ядове с чорбаджиите.....и те като тебе расъждават, не дават повече от колкото взима "партийния" /образно казано/ :)
stoianov_n - специалист
simplex написа:
.... Докато не видя сервизи със сертификати, то тия не се различават по нищо от кварталният механик. Или пишман такъв. И докато ги нямат тия сертификати, въобще не трябва да им дават да работят с пари....
Сертификати да искаш, имам, за бояджия примерно изкарах седем дневен курс, на нищо ново не ме научиха.Но кетап имам там пише автобояджия...
За автомонтьор същата работа.Бях ги закачил на видно място заради такива като тебе.Но после ми се стори малко селско и ги махнах.
А пък имах едно момче при мен, не може да си напише името правилно, обаче е магьосник...даже и книжка нямаше.

Та какво викаше за сертификатите?
gogo7777 написа:
Не, същото лайно съм си, но труда и уменията са ми оценени и платени. В БГ само ядове с чорбаджиите.....и те като тебе расъждават, не дават повече от колкото взима "партийния" /образно казано/ :)
Ем, що не си стана сам чорбаджия бе Бат Гого.....или избра по лесния вариант?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Тинки, ако наистина си добър в това, което правиш, значи амбициите ти...
Работата във всеки що-горе читав сервиз се определя по специален каталог.
Чефо, мене грам не ме грее колко струва един шкаф. Пак ще ти кажа - като не знаеш, не коментирай.\
Там е работата, че много добре зная и си позволявам да коментирам, защото иначе рискуваме да бъде пълно основно с коментари на мрънкащи неудачници - сиреч твои и сие.
Трябва да те грее колко струва един шкаф, защото този шкаф е част от материалните активи (ако е по-лесно за разбиране - от инвентара) на сервиза, покупката и амортизацията на които са калкулирани в извършваната от сервиза услуга. Зная, че ти искаш да живееш в твой си свят - свят на минимални разходи и максимални приходи при никаква работа от твоя страна, и абсолютно обратното от отсрещната страна, но има хора, които си ценят труда и инвестициите и това е СЪВСЕМ НОРМАЛНО. То е ясно, че на голяма част от клиентите не им пука какво са вложили тези, които предлагат дадена услуга - без значение дали вложението е материално или интелектуално. Докато не се научим да ценим това в другата страна, нямаме шанс да мръднем от дъното. Ако ти не искаш да мръднем оттам, ОК - но на мен ми пука.

P.S. Като пишеш за сертификатите - то същото като да си закачиш ИНЖ. пред името. Някои ме могат да различат болт от гайка, но са ИНЖ...
p.v.x - майстор
Chefo77 написа:

Там е работата, че много добре зная и си позволявам да коментирам, защото иначе рискуваме да бъде пълно основно с коментари на мрънкащи неудачници - сиреч твои и сие.
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Като не може да си напише името го чакам да запоява транзистори на ГНП-то или да ремонтира ECU-то, може би да чипира или да налее нов софтуер.
Не съм го виждал да запоява, ама съм виждал как вади двигател да смени ремък за по-лесно.И тва до обяд. :wink:
А знаеш ли защо не можеше да си напише името, ми защото когато другите са били на училище, той е бил в сервиза. :wink:
За сертификатите ти казах как се вадят, ама ти пак въртиш г*за.... :-D
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Та, докато професорите не почнат да взимат МНОГО ПОВЕЧЕ от обикновените бачкатори, както е редно, нищо не е както трябва. Да отделиш 30 години от живота си, да се посветиш на дадена наука и да се подиграят с теб е непростимо
Ми да ти кажа, аз професор мога да стана, ама един професор, автомонтьор никога. :lol:
Има един лаф, кой за каквото е учил. :wink:
Chefo77 - майстор
Я кажи ТИ с какво точно си помогнал за това учените в БАН да не вземат по 300 лева?
И защо да е задължително някой с титла да взема повече от този, който изкарва хляба си с ръце? Преписал 2 книги, превел 10 публикации, оплюл колега или течение ... и професор. Какво мислиш, че са един и два случаите на набедени учени ли? Защо да е задължително?
Chefo77 - майстор
Абе, Тинки - те професори са изчислявали всичко по колата ти, защо не можеш да си развиеш винтовете - нали са изчислени за завинтване и отвинтване??? Пък Монтоя например ги развива. :lol:
А защо си мислиш, че на много хора биха липсвали 90% от професорите, които никой не знае с какво се занимават и защо вземат заплати? Не е ли по-важно да оценяват някого по труда му, отколкото по титлата?
Последна промяна от Chefo77 на нед окт 23, 2016 1:26 am, променено общо 1 път.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: