Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
К'ва иновация бре, Тинки, ти не можеш 2 болта да развиеш, иновация щял да прави. Тук си известен вече, не ти ли стига. Ще те споменаваме и след 10 години - колко много сме ти се смяли на сентенциите...
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Можеш ли да станеш професор? Ама сигурен ли си?
Мога, мога.Освен един куп сертификати и дипломи имам и висшо.... :finga:
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Шивачки, плочкаджии, ламинатаджии - много. Хора с високо IQ - не чак толкова.
А, това трябва да са някакви взаимоизключващи се понятия, така ли?
Какво за теб е високо IQ и над какви стойности на IQ трябва да се получават по-високи заплати?

И ... аз не съм ламинатаджия. Малко акъл трябва, за да го проумееш след толкова много накъртване, но явно при теб и това го няма. Успехите, които аз съм постигнал в други сфери, можеш само да мечтаеш за тях - колкото и малки да са. Като те дават за положителен пример е много приятно, само дето ти не знаеш какво е. От форума досега си се доказал само като неудачник. И не правиш нищо по въпроса да промениш това.
А извън него, лошото при теб е, че и като жичкаджия няма да те запомнят, нито като електрончик. Ще те запомнят като катър. Нали знаеш какво няма катъра? :wink:
SEV - специалист
simplex написа:
Когато наборите ми още не можеха да си завържат връзките на обувките, аз ремонтирах телевизори Електрон.
Въх,жив да не бях.
Тинки аз като проЗд офицер(от една служба,не е КАТ) смятам да взема едо 508 хибрид,само на теб ще се обаждам(с тези познания ),да го ........миеш. :finga: Но като те гледам каквъв си "кадърен" ще го надраскаш.Чудя се само какъв цвят.
Имам и едно 407 2008г. дизел 2.0 HDI комби,работния кон.Посъбери малко парици и ела да ти го дам,да караш кола макар и стара.Ти като кадърен и успял,трябва и финансово да си обезпечен,ако не си,един хой не става от теб.По добре си го признай,целуни ръката на някой можещ,ако не целуни :butthead:
Ето и работния кон който трябва да махна за да има място за новия заместник.
А тинки ако разбираш от мотори имам и една Хонда,познай коя година е.Мога да ти позволя да ...... си направиш снимка.Ето да имаш представа.
Та така драги ми смехурко,действай,връзвай жички,че гуми за зимата трябват.

Прикачен файл

14798881_1426539730708089_703421020_n.jpg

Прикачен файл

DSC_0038.JPG
Последна промяна от SEV на нед окт 23, 2016 8:59 am, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Ем, що не си стана сам чорбаджия бе Бат Гого.....
Винаги съм си бил сам чорбаджия. Тинки също е така, но що не се справя не знам.
Тинки, мангизите не се дават, те се взимат.....запомни го от мен :wink:
Виж монтьорите кво правят 30 кинта на час взимат.....толкова не взимат тук при мен не само монтьорите, но и много други специалисти.
Junak - майстор
Ей, хора, вие наистина сте мазохисти... :? От тоя мизерник нищо няма да излезе, колкото и да се мъчите да му отворите очите. :-D
SEV - специалист
Oххх милия ми той,и от политика разбирал :lol:Не се плаща на тъпунгери като теб.
П.П Пежото е работно,на такива мероприятия ходя с ML'a :butthead:
Последна промяна от SEV на нед окт 23, 2016 11:15 am, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Евала, Тинки....само така.....борбен.
Тая борба ако я пренесеш и в твоето професионално изграждане, скоро ще береш плодовете. Аз два пъти съм фалирал и два пъти бързо съм се връщал боя /не казвам, че е лесно нито трудно/. Не съм богат, но мога да си позволя всичко за един нормален бохемски живот. :wink:
SEV - специалист
simplex написа:
Браво. А да си гледал в Бургас за забитите в коли кирки? :finga: За кирката няма значение дали е ML или LM. :partyman:
Боли ме целия,колите са застраховани.Нещо ти е киселее ми се струва,балакнски синдром.
Но виж ако видя такава гнида като теб,злоумишлено да причинява щети на чужда вещ, с удоволствия ще я смачкам.
Chefo77 - майстор
Тинки, аз за не знам кой път ще накъртя - не съм ламинатаджия. Занимавам се основно с монтаж на естествен паркет, което като цяло е малко по-сложно от същото, но с ламинат. Виждам, че държиш на жичкаджийството, но не помня някой да се е похвалил на приятел, че са му свързали прекрасно контактите - те или се свързват, или не се свързват добре. Подът си остава видим и всички несъвършенства се виждат. Така че е нормално моята работа да е по-коментирана като се съберат на приказка. Недей да бъдеш сигурен, че колегите ми не говорят за мен с добро. Както и аз говоря за колеги с добро. И с лошо за някои, които си го заслужават. Не съм чул колега да говори с лошо за мен, но сигурно има и такива.
Професор не се става само за заслуги. Професор се става за години дейност, но не е задължително тази дейност да е градивна. В ЗРАСРБ е описано за какво се става Професор. Далеч не всички професори са Айнщайн и далеч не всички професори са толкова ерудирани и научни хора. Или за теб Професор Вучков трябва да взема повече пари за телевизионно време само защото е Професор? Александър Томов да му върнем ЦСКА, защото е такъв?
И не, далеч не всеки с високо IQ може да сложи плочки. Някои не могат да си вържат обувките. Ето, ти си с високо IQ, пък не можеш 2 гайки да развиеш. Странен свят. Аз не съм с толкова високо, но подарих чушкопека заради прекъснат нагревател - ти сигурно щеше да го смениш.
И пак обръщаш на пари. Бил Гейтс ще го помнят не заради парите, те са следствие. Мадона заради IQ-то ли ще я запомнят?

Гого, много голям проблем на Тинки е, че всичко му е виртуално. Виртуално е мъжкар, раздава шамари, троши коли, кара се на шефовете си и сваля правителства. Наживо мълчи или тихичко мрънкоти и си рине там в неговата си кочинка. Когато осъзнае, че всичко, което му говорим с добро, всъщност е за негово добро, ще се отприщи.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: