Всички имаме коли, нали ?
SEV - специалист
Не бе,той Лансер'а грозен,къде ще го мериш с пасатко.Сигурно имаш и тип-троник ,той като се счупи малеее.Баси грозното ево 10(ако е такова)
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Що бре, за да...
Моята кола обаче е по-скъпа от твоята кола! [-X А относно другото - претенциозен съм. Не се знае дали нея ще я огрее. :evil: Стига глупости вече бе!
Дали е по-скъпа? Щом е била в теб, цената е наполовина.
А и забравяш, че аз имам 2. :wink:
И, Тинки, на теб надуваеми жени ти отказват, какво остана за истинска :lol:
И хайде стига като си рекъл.
cholev - майстор
Не ме интересуват японските коли, но кола без температура на антифриза, нивомер на горивото и изминати километри ми се вижда върха на глупоста. Предполагам, че в дамската версия и оборотомера го няма, а във версията за блондинки и скоростомера :-D
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
nikolovvd написа:
В спорните автомобили е така. Пак добре че има седалки за пътниците! :lol:
Спортен автомобил..Колко да е спортен..До първото дере... :wink: Бай Пасатко е широк, стои си на мястото. :partyman:
Представям си как пасата си стои здраво на мястото с разбита рейка,гуми 3та радост linglong,заден мост с 30 годишни тампони,който е станал почти независимо окачване и наклони на предницата,които са някъде на майната си понеже тинки е тарикат и пари за реглаж не дава,пък за шарнири да не говорим.
Chefo77 - майстор
И за какво по-точно ти е уред да ти показва отделно колко гориво имаш, щом компютъра ти изписва колко км ти остават? Дневният километраж за какво ти е толкова необходим? И не видя ли, че могат да се извеждат на дисплея, просто не са физически уреди.
cholev - майстор
На далъг път обичам да ги гледам. На дисплея има по полезна информация.
Друг въпрос е, че почнаха да правят тези уреди по немски образец. Температура в средата на стрелката от 70 до 110градуа :-D
kuger - майстор
Chefo77 написа:
И за какво по-точно ти е уред да ти показва отделно колко гориво имаш, щом компютъра ти изписва колко км ти остават? Дневният километраж за какво ти е толкова необходим? И не видя ли, че могат да се извеждат на дисплея, просто не са физически уреди.
Я не се заяждайте! Компа показва колко км остават според това как караш! Скоро имах случай, показва, че оставам без гориво на магистралата, а бензиностанция няма. Карам и се моля, е допрях до колонка. Оказа се, че при заредени 60 лв нафта /груба 30 литра/, в резервоара са общо 57 литра :? . Вярно, че карах бясно :shock:
пп: Тинки не го може това :-D :-D :-D , всъщност не Тинки, а дропелите, които ги е имал!
Не се чудя, защо отказва гонка с мен, страх го е,че :axe: :axe:
nikolovvd - майстор
Тинки в творчеста среда.
http://www.youtube.com/watch?v=hsqXqKOd33g
Kirilpm. - специалист
Пак си оставаш същото злобно човече,не се радвай на потопа,който беше в Аспарухово,същото може да се случи и в Несебър и в Поморие,да се радваш на нещастието и смърта на невинни хора само показва колко низша форма на живот си.
А за спортните автомобили не се напъвай толкова,едва ли си се качвал,да не говорим да си карал нещо по спортно от венто 2000 кубика.Голяма част от тях нямат километраж камо ли пък нивомер за гориво,а за колегата недей бери грижа,ще разбере и ако колата почне да загрява и ако горивото намалее,не живеем в годините на пасата и не всички уреди са стрелкови :lol:
Искам да разбера как установи,че на пасата наклоните са в ред,ако си навит отиваме на 3D стенд,който хваща и двете оси,аз ти плащам проверката и ако някой от ъглите не излезе ти засилваш пасата на скрап в същия ден.Съгласен ли си?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
И, Тинки, на теб надуваеми жени ти отказват, какво остана за истинска
Ти си бил голям устатко бе, майна. Внимавай потопа във Владиславово или къде беше там да не ви отнесе в морето само. Тогава и 5 коли да имаш, ще станат 5 котви.
Ииихааа.
Забавен си, но не осведомен забавник. Първо, не съм от Пловдив (привет на този прекрасен град), нито пък ти, за да ми говориш на "майна". Живея във Варна, в централната част, в малка скромна къщичка. Нищо общо с Владиславово (само за информация, квартал като квартал), нито с Аспарухово (където всъщност беше наводнението). И тъй като си брутално неосведомен, ще те информирам, че във Владиславово няма наводнения - защото последните се случват на места, където няма особени наклони. Във Владиславово такива има бол. Да не се излагаш пред останалите, не за друго.
Пък като ги отнесе - голяма работа. Ще си купя други. Парите са за да се харчат, ако за 1000-2000 лева лягам под земята, за какво изобщо го живея тоя живот?
И ще повторя Кирил като ти обясня, че почти няма спортен автомобил с километраж. Никой не го интересуват километрите в час, ВСИЧКИ навигатори и пилоти работят с предавки и обороти. Еле пък нивомер - като види, че му пада горивото ще спре да зареди ли? Ама къде ти Тинки да е виждал състезателен автомобил, камо ли да се е интересувал от автомобилен спорт. Само колко пари харчат тея, за да обикалят насам-натам ...
Леко със злобата, че пяната ще влезе между бутоните и трябва да напъваш недъгавите си ръчички да я разглобяваш и чистиш.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: