Здравейте,
апартаментът ми е в ЕПК блок, което означава, че всички стени са носещи и са от бетон. Мазилката върху тях е 2см.
Сега подменям контакти, ключове и т.н. и изглежда, че имам проблем, защото всички конзоли, които виждам по магазините за дълбоки 4см, а контакти, ключове и т.н. са 2.5-3.
Вариантът да удебелявам стени не ми изглежда добър.
Знаете ли къде мога да намеря по-плитки конзоли и контакти за тях?
Може да дадете и друга идея, ако имате...

апартаментът ми е в ЕПК блок, което означава, че всички стени са носещи и са от бетон. Мазилката върху тях е 2см.
Сега подменям контакти, ключове и т.н. и изглежда, че имам проблем, защото всички конзоли, които виждам по магазините за дълбоки 4см, а контакти, ключове и т.н. са 2.5-3.
Вариантът да удебелявам стени не ми изглежда добър.
Знаете ли къде мога да намеря по-плитки конзоли и контакти за тях?
Може да дадете и друга идея, ако имате...

Пък и те са евтинки - 2 - 2.50 лв. е бройката. Ползвай къси бургии с дебелина 10 или 12 мм. - с тях най спори работата.
 Пък и те са евтинки - 2 - 2.50 лв. е бройката. Ползвай къси бургии с дебелина 10 или 12 мм. - с тях най спори работата. Аз имам BPR - 241E и съм доволен от него. Доста дупки съм пробил с него и се справя перфектно машинката. Е, малко позагрява, но това е нормално - оставям я 20-30 мин. да си почине и продължаваме. При BPR - 261E може и да го няма този проблем, защото е по-мощен.
  Аз имам BPR - 241E и съм доволен от него. Доста дупки съм пробил с него и се справя перфектно машинката. Е, малко позагрява, но това е нормално - оставям я 20-30 мин. да си почине и продължаваме. При BPR - 261E може и да го няма този проблем, защото е по-мощен. 
  А струва 160лв
 А струва 160лв