Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sirivailo - помощник
Малко продължение по темата:

Обадихме се на споменавания с недобро "майстор" да му кажем, че има запушване на ВиК клона, който е творил той. Разговора няма да пресъздавам, но накрая се стигна до изречението "То няма вина в мен колега, то търсете строителите, в тях е вината". Побеснях най-много от това "колега", но както и да е.

Една от последните мерки, които взехме преди да почнем да къртим беше да оставя водата да "цъцърка" около 6 часа с надеждата ако са пясъци някакви да се разкарат. Дойде баща ми да види какво става след 6-те часа и побесня като видя, че вода е протекла под плочките. Не го бях виждал да псува така от доста време насам.

Започнахме с баща ми да разбиваме плочките (да е жив и здрав, че ми помага толкова много - и друг обект ремонтираме и там участва активно):
Изображение
Огромно беше учудването ни когато една от плочките падна сама. Такава "майстория" установихме, че ум да ви зайде. Лепнати са тук-таме и поддаваха всички плочки докато къртихме:
Изображение
Изображение
Точно тук избеснях тотално и реших да му бибипам мамата на този "майстор". Понеже не искам и да го чувам му изпратих sms със съдържание, че искам парите, които е получил за труд да ги върне обратно и му описах мерките, които смятам да взема срещу него. Поставих му срок до идващия петък. Не очаквам да получа пари обратно - нямам договор с него, нямам нищо черно на бяло, но има и други начини по които да му въздействам.

Срязахме тръбите и ето резултата:
Изображение
Средното коляно беше причината да няма дебит на студената вода, но както установихме и на "топлия" клон имаше стеснения при лепенето. Вашите предположения бяха правилни, за което още веднъж ви благодаря.

Следва вече лепене на плочките. Във всички случаи ще се справим по-добре от този палачор. Като сме готови ще постна още снимки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не сте изхвърлили доказателствата, надявам се.
asinka - специалист
Нека не ми сърдят способните и сърцати майстори за думите, които ще напиша, но ЕТО за това решихме в къщи сами да си правим ремонта
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
-за да знам, че дори и да се получи нещо такова, сами ще сме си виновни.Защото има много некачествени екземпляри, които само ти трошат парите.
Свидетел съм на толкова криви ръбове на новия строеж у майка ми, и последвалото обяснение-ами пийнал беше майстора, че....
Но това е друга тема.
sirivailo, сигурна съм, че ще се справите добре и сами, специално за ВиК-то не е философия, стига да имаш качествена лепачка и ножица за тръби.
Поздрави!
sirivailo - помощник
Вече сложихме новите тръби - всичко е наред от първи опит :-)
sirivailo - помощник
Доказателствата са надлежно прибрани.
asinka - специалист
Браво на Вас!Сега следват и плочките :)
solo5 - майстор
аз на тоя бих му строшил главата без да му искам обяснения :lol:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:04 am, променено общо 1 път.
sirivailo - помощник
Ok, emerald, утре сутрин ще ги смаля, че днес няма да ходя в офиса си.
vidrata - специален-специалист
Това ми изглежда като "съшито с бели конци" защо като баща ти разбира и правите "друг обект" сте извикали майстор.Мисля че сами сте осрали положението и сега ви е срам да си признаете. :?
А това на снимките ми изглежда като скалъпено.
Не че защитавам "Северинчо" но ми се струва че той не съществува , а това сте вие с татко ти.???????????????????????????????????
А тези инструменти и машини защо ми се струват новички .Нали правите и "други обекти" как до сега не ги изцапахте?.Айнхела е добър за аматъори, мистрията и тя е нова така ,че.....................

Тема "Проблеми след "майстор"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: