Има ли вероятност да са затворени термоглави ,помпата усилва дебит през котела ,и друго връща топла вода от серпентина на бойлер .

Аз си мисля, че няма значение. Важното е да се движи. При Стоян например тича много бързо. Аз съм на другата крайност. При него водата успява да се загрее с 2-3 градуса, отива топла и се връща топла (минус тези 2-3°).
А при мен седи повече време в топлообменника, прави разлика от 7-8 градуса и тръгва към радиаторите. Заради бавната скорост в радиатора тя изстива и се връща доста охладняла. Това зле ли е, колко е зле
 Помпата ми е енергоспестяваща грундфос алфа 2L 25/40. Харчи между 5 и 22W и май толкова и бута водата, при все че й дават до над 2 куб.м. вода на час да може да превърти.
  Помпата ми е енергоспестяваща грундфос алфа 2L 25/40. Харчи между 5 и 22W и май толкова и бута водата, при все че й дават до над 2 куб.м. вода на час да може да превърти.Ето кривите:
http://prikachi.com/images.php?images/644/8944644K.jpg
.gif)

.
 . 
 Това 4К видео тря`a се стриймва гладко по въздуха по некъФ начин. Сбогом кабели за устройствата за виртуална реалност. Новият стандарт е 802.11ad, а съвременните устройства поддържат 802.11ac. И устройства ще се пръкнат и след 2-3 години па нещо ново, пак устройства и те така... Да живеят технологиите.
  Това 4К видео тря`a се стриймва гладко по въздуха по некъФ начин. Сбогом кабели за устройствата за виртуална реалност. Новият стандарт е 802.11ad, а съвременните устройства поддържат 802.11ac. И устройства ще се пръкнат и след 2-3 години па нещо ново, пак устройства и те така... Да живеят технологиите.