Всички имаме коли, нали ?
ZMeyGorianin - майстор
Харесах си автомобил във Варненска автокъща /нов внос/. Води се регистриран с Швейцарски номера. Ако търговеца е навит смятам да му предложа бартер с регистрирана във Варна на мое име кола.

Интересува ме как се процедира в този случай? Прехвърлянето на моя автомобил при нотариус чрез продажба ли става или се вписва като замяна? Иска ми се да бъде изцяло прехвърлен, а не чрез договор /ял съм я тази попара/ :evil: . Има ли някакви тънкости или уловки?
Трябва ли да плащам някакви допълнителни такси или мита след като е внесен от страна не членка на Евросъюза? /Швейцария/

И още: Варненски жител съм със постоянен адрес пак там. От няколко години обаче, живея в едно Шуменско село. Иска ми се да регистрирам евентуално новозакупения автомобил там. Трябва ли да сменям адреса в този случай?
iliya_i - майстор
ZMeyGorianin написа:
Харесах си автомобил във Варненска автокъща /нов внос/. Води се регистриран с Швейцарски номера. Ако търговеца е навит смятам да му предложа бартер с регистрирана във Варна на мое име кола.

Интересува ме как се процедира в този случай? Прехвърлянето на моя автомобил при нотариус чрез продажба ли става или се вписва като замяна? Иска ми се да бъде изцяло прехвърлен, а не чрез договор /ял съм я тази попара/ :evil: . Има ли някакви тънкости или уловки?
Трябва ли да плащам някакви допълнителни такси или мита след като е внесен от страна не членка на Евросъюза? /Швейцария/

И още: Варненски жител съм със постоянен адрес пак там. От няколко години обаче, живея в едно Шуменско село. Иска ми се да регистрирам евентуално новозакупения автомобил там. Трябва ли да сменям адреса в този случай?
Преди два месеца си купих кола от Варненска автокъща. Предложиха ми посредник за регистрацията срещу 470 лева с всички такси, ГО за 3 месеца и т.н.включено всичко за да се регистрира на мое име. Предварително бях проучил, че всичко без хонорара на регистриращия беше мисля към 415 лева. Колата чака в КАТ за регистрация от обяд почти до края на следващия работен ден.

ПП. Бая по-нова и читава от тази, на колегата от предния пост, ама струваше и повече пари от неговата. Той и за 100 000.00 лева да си купи,все ще случи на кочина!

Тема "Бартер с автокъща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: