Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

nikolovvd - майстор
И после гумаджията ще залудее докато ти балансира гумата.
gogo7777 - майстор
И после гумаджията ще залудее докато ти балансира гумата.
Що бе, толкова ли сме зле заварчитите.... :-D
DundyTheCroc - майстор
За 25 лева гума ще е толкова гума, колкото Пасатко кола :-D
SEV - специалист
Ти пък,съмняваш ли се? :-D Какви балъци има(и аз от тях),да плащат едни пари за нови гуми,като можело за 25 лв,гума и джанта.
iliya_i - майстор
simplex написа:
Пасатко е КОЛА с главно К!
Била е. Преди 20 години и преди ТИ да и станеш собственик. :lol:
iliya_i - майстор
nikolovvd написа:
Над 25 години е!
Е поне 5 години е била Кола. :-D
SEV - специалист
simplex написа:
Ходи стреляй талибани ве. Виж, бунтуват се. Отивай ни пази от тях, а недей ми развява философии тука. Нъл си полицай? Или само тука имаш самочувствие като зъботрошач, ама няма да посмееш да стреляш по нелегалните сирийци, които прииждат на талази през границата?
Чети бавно малоумнико,може и да вденеш.
На 'ве' ще говориш на село или на оня дето те е правил,ментално недоразвито недоразумение на природата.
Аз не стрелям по талибани,задълженията на офицерите са съвсем други.Къде съм написал,че съм зъботрошач бе хапльо.Аз ли се бунтувам, гнидо?И да,имам самочувствие по ред причини,не съм комплексар като теб,смотльо.Аз не се крия като цензура,както правиш ти,ако искаш мога и в лицето ти да го кажа,ако ти стиска де,заповядай.Чудя се с тази завист и неприязън,как още не си си сложил въжето,ако нямаш пари за въжето,все ще се намери някой да ти услужи.Поне ще се отървеш и хорта от теб.
montoya - майстор
Не взимай китайки, добри са само на сняг, а на теб ти трябват гуми които да държат хубаво на мокър път при ниски температури.
Като компромис са Дебица фриго 2 и малко по добрите от тях DAYTON 510
По скъпи са от китайците, ама са много по добри и са компромис в сравнение с топ марките. Явно няма нужда да ти казваме да си купиш континентал ТС860 или бриджстоун близак или Алпин А5
gogo7777 - майстор
Имам намерение скоро да взема зимни китайки. Повече втора ръка гума никога.
:lol: :lol: :lol:
Скъпи са....57 лева за гума. Една пратка пристига скоро.....връзва се 32 лева на парче. :wink:

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: