Здравейте, може ли някой да ми ремонтира ЮПС-а, разбира се срещу заплащане, или да ми помогне ако изобщо е възможно със ремонта ? Благодаря предварително.

petrov7111 написа:При вкл. на помпа от парно отопление и обръщане на фаза и нула е станала повредата.Точно така както си го написал, едва ли е станала повредата според мен, по-скоро някъде е подадено 230V където не трябва(на изхода или към акумулатора) или пък от нещо друго.
petrov7111 написа:Смених ги всичките 16 бр., но при вкл. се чува бръмчене и тези на плюсовата клема греят много и го изключих. Явно проблемът е не само в тях.Ами не е само в тях, греят щото най-вероятно са постоянно отпушени, а те трябва според мен да работят в импулсен режим, явно и управлението им(някоя интегралка) също е заминало, както спомена и колегата по-горе.
DMN написа:Точно така както си го написал, едва ли е станала повредата според мен, по-скоро някъде е подадено 230V където не трябва(на изхода или към акумулатора) или пък от нещо друго.И аз така мисля, но това няма значение, важното е какво може да се направи от тук нататък. Заслужават ли си средствата и времето по ремонтирането му.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: