Колеги ,още в мига на закупуване на камината ,ако по най бързия начин не станете разбирачи по добри и от майстора -Тешко ви .(с добри чувства го казвам) 

filmatoplo написа:По подразбиране при палене щом температурата се покачи с 5 градуса се регистрира запалване ,и при гасене щом температурата спадне с 45-50 гр се прекратява вентилирането .или в момента на гасене ако температурата е била 100 всичко ще приключи като газовете спаднат до 50 гр ,това отнема 2-3 минути .Филме при стария burnit не е така,ако настроя да спре вентилатора след една минута след като е влезнала в режим off,гасне точно след толкова без значение,че вътре все още има не изгорели пелети.Лично моята съм я направил да гасне на 3-та минута.
benimm8808 написа:Benimm8808 гасенето и паленето се командват по време и Т° ( "и" а не "или") Колеги кажете при вас на А режим и зададени 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.filmatoplo написа:По подразбиране при палене щом температурата се покачи с 5 градуса се регистрира запалване ,и при гасене щом температурата спадне с 45-50 гр се прекратява вентилирането .или в момента на гасене ако температурата е била 100 всичко ще приключи като газовете спаднат до 50 гр ,това отнема 2-3 минути .Филме при стария burnit не е така,ако настроя да спре вентилатора след една минута след като е влезнала в режим off,гасне точно след толкова без значение,че вътре все още има не изгорели пелети.Лично моята съм я направил да гасне на 3-та минута.
При новия burnit все още не мога да намеря алгоритъма на палене и гаснене,смисъл пробвал съм да я изгася и всеки път вентилатора спира различно.Но забелязах,че не следи зададената тем. на изходящите газове при изключване,който е настроен на 50гр.от инсталатора.
При тази камина по скоро ми се иска,да я настроя да не е включен нагревателя толкова дълго време при наличие на пламък.Уви на този етап нестава,по скоро аз не мога.
Поздрави.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: