Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

шоп - майстор
Пратих ти линка на ЛС.
Поздрави!
Chefo77 - майстор
В МЕТРО от 28 до 30 октомври има Firestone Winterhawk 3, 195/65 R 15 (91T) за 80 лева бройката с ДДС.
175/65 R14 - 72 лева;
185/65 R14 - 83 лева;
185/65 R15 - 80 лева;
205/55 R16 - 125 лева;
205/60 R16 - 130 лева
DundyTheCroc - майстор
В Практикер пуснали гуми Нексен на "промоция", 205/55/16 с 10-11 лева над цената в Диана, иначе отстъпка за монтажа там, ясно кой е доставчика :-D
Иначе днес пробвали да гепят Форда, вкарах го в гаража, ще карам Нисана с Фулда, май 6ти сезон им идва зимъска :weedman:
SEV - специалист
Днес на служебната кола сложиха Нексен,доста безшумна на първо четене
nikolovvd - майстор
И аз съм се насочил към тях, че имам 35% отстъпка от една фирма. Много ги рекламираха тази година в Германия.
Мислех в Събота да слагам старите зимни Континенталки, но ако си доволен ще взема утре да поръчам 4 броя и в Събота да се намъкнем в новите обувки/гуми.
nikolov333 - майстор
Това показва, че рекламата наистина продава.. :partyman:
Chefo77 - майстор
Аз на Ровъра вече 6 години съм с два комплекта Нексен (не помня колко пъти съм го казвал) и сериозно заявявам, че е много добра гума за цената си. Със зимните нямам затъване, с летните нямам поднасяне. А не карам като бабичка и само неделята.
SEV - специалист
Ще дам отзиви,от първо лице.Ще сравня как се държат на сняг спрямо другите гуми,като ходя до вилата.Има една отсечка около 25-30 метра с доста голяма денивелация,там пробвам гумите на слизане и като се прибирам на качване.Относно Нексен'а пробвах умишлено поднасяне на мокро,спиране,но колежката взе да пищи и призна,била бременна.Честито на мъжа и :-D Добре се държат,имат доста странен цвят,не са черни,ами кафеви.Забелязал съм,на Гиславед също е такъв цвета.
DundyTheCroc - майстор
Май е време ако не друго, то поне да монтирам Нексенките на джантите. Очертава се обаче да карам Форда само извън града, че са му вдигнали мерника и го преместих в гаража на другия край на града, така че отзиви по Коледа, дано поне сняг има :-D
nikolovvd - майстор
До края на следващия месец не се очакват отрицателни температури, та може да отложа покупката.
На лентите гуми става ли им нещо като се карат в студено време?

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: