filmatoplo написа:Каква ти е камината.Аз ли пиша глупости ,моята камина работи по този алгоритъм и цепи градуса .
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Raij
- специалист
2295 мнения в "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW"
Koko_t
- напреднал
Raij написа:Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.
Raij
- специалист
Koko_t написа:Някой има ли идея защо моята включва на 4ст. още като чукне 50° и гори на нея и на 51°Raij написа:Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.
andy_forresite
- майстор
Аз имам. Двамата топлите различни помещения до различни температури, имате различни топлозагуби, пелети и различни настройки на горивния процес 

benimm8808
- специалист
andy_forresite написа:Аз имам. Двамата топлите различни помещения до различни температури, имате различни топлозагуби, пелети и различни настройки на горивния процесДа ,но при колегата въпроса е софтуерен,при него влиза градус по рано на 4 степен вместо на 5 степен.
vladostojanov
- напреднал
Koko_t написа:Как разбирате при режим АRaij написа:Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.

Raij
- специалист
vladostojanov написа:С третото натискане на бутона P1 се индикира информация за текущите обороти или волтове с които е настроена камината за дадена степен. Остава да знаеш с какви обороти ти е настроена камината за всяка степен и корекцията в + - ака имаш такава.Koko_t написа:Как разбирате при режим АRaij написа:Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.на каква степен ви работи?? Къде го изписва?!?
grants
- специалист
Raij написа: Някой има ли идея защо моята включва на 4ст. още като чукне 50° и гори на нея и на 51°Колега виж в менюто ТР04 параметър d08 на колко ти е зададен - трябва да е на 5гр. , а и също в менюто ТР08 параметър Р03 - трябва да е също на 5

При мен проблема със самопочистването се оправи , както предполагах контролера явно нещо се бъгва щом се включи стаен термостат , въпреки че си има изводи за такъв

Поздрави !
filmatoplo
- майстор
Че стайния термостат е само едно ключе ,неговата електроника не играе ролята .
Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература