• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 230
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Raij - специалист
filmatoplo написа:
:) Аз ли пиша глупости ,моята камина работи по този алгоритъм и цепи градуса .
Каква ти е камината.
Raij - специалист
Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.
Koko_t - напреднал
Raij написа:
Колеги кажете при Вас на А режим и зададени примерно 55°, на 50° и на 51° на каква степен работи камината.
На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.
Raij - специалист
Koko_t написа:
Raij написа:
На 50 градуса е на 5 степен, на 51 градуса на 4 степен, 52 градуса на 3 степен, 53 градуса на 2 степен, на 54 градуса на 1 степен, на 55 градуса влиза в модулация.
Някой има ли идея защо моята включва на 4ст. още като чукне 50° и гори на нея и на 51°
andy_forresite - майстор
Аз имам. Двамата топлите различни помещения до различни температури, имате различни топлозагуби, пелети и различни настройки на горивния процес :)
benimm8808 - специалист
andy_forresite написа:
Аз имам. Двамата топлите различни помещения до различни температури, имате различни топлозагуби, пелети и различни настройки на горивния процес :)
Да ,но при колегата въпроса е софтуерен,при него влиза градус по рано на 4 степен вместо на 5 степен.
vladostojanov - напреднал
Koko_t написа:
Raij написа:
Как разбирате при режим А :? на каква степен ви работи?? Къде го изписва?!?
Raij - специалист
vladostojanov написа:
Koko_t написа:
Raij написа:
Как разбирате при режим А :? на каква степен ви работи?? Къде го изписва?!?
С третото натискане на бутона P1 се индикира информация за текущите обороти или волтове с които е настроена камината за дадена степен. Остава да знаеш с какви обороти ти е настроена камината за всяка степен и корекцията в + - ака имаш такава.
grants - специалист
Raij написа:
Някой има ли идея защо моята включва на 4ст. още като чукне 50° и гори на нея и на 51°
Колега виж в менюто ТР04 параметър d08 на колко ти е зададен - трябва да е на 5гр. , а и също в менюто ТР08 параметър Р03 - трябва да е също на 5 :wink:

При мен проблема със самопочистването се оправи , както предполагах контролера явно нещо се бъгва щом се включи стаен термостат , въпреки че си има изводи за такъв :lol: Общо взето както си купите камината от магазина така и трябва да я ползвате , всякаква външна периферия добавяна към нея явно разбазиква контролера и всичко отива на кино.

Поздрави !
filmatoplo - майстор
Че стайния термостат е само едно ключе ,неговата електроника не играе ролята .
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 230

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: