Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
SEV написа:
Може ли преди да му го подарите,една снимка да си направя:-D
Не само! Целият форум ще събера, да си направим един хубав банкет и докото се настанявате в хотела от 14 до 18 часа по едно кръгче за всеки желаещ. Естествено всичко в Трявна хотел Калина палас, че е приблизително в средата на България и за моя сметка естествено.
Pooh - майстор
nikolovvd написа:
за моя сметка естествено
Тинки ще е първи за всякакъв келепирец. Лесно ще го познаеш - сополиво цигане с изпърдял Пасат. :wink:
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Аз се озъртам за синия дръгел още откакто си го взел... Даже имам клауза в каското.
Тоя дръгел е по-кола от дизелов фияд.
Със сигурност е така по принцип. Но в случая, както казах по-горе, дизеловия ФиЯД надживя 3 твои успешни автомобила, ще надживее и този, че и следващия. И зимата също се кара.
Ааа, и не помня да съм пускал тема, в която да описвам колко съм се набутал с 30 годишен полог за кокошки. Само сламата му липсва. Тъкмо на зима може да да го закараш при вашите и да му сложиш половин баля в купето :)
nikolovvd - майстор
Pooh написа:
Тинки ще е първи ...
Дано и пасатко да е в отлично здраве и резервоара/бутилката пълни, че ако не дойде ще се чудя какво да я правя колата.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Просто аз ремонт на двигатели не правя.
Поне си принципен :wink:
p.v.x - майстор
Симпли.

Какъв е този циганин от снимката.
От къде го изкопа.
Да не е от квартал „Победа" в Бургас
Chefo77 - майстор
Е то по-надолу за тоя Пасат точно не си струва, читав двигател може да се намери за 300 лева.
Pooh - майстор
Те всички мангали са принципни - пари не дават, само взимат. Ако не им дадат ... ще си откраднат и те така. :wink:
Просто Тинки е "учило" цигане и вместо с каруца се подмотава с Пасатко - върха в неговата представа за "състезателска кола - Яката работа". Битието определя съзнанието ... и като му знаем всички съзнанието ... :roll:
nikolovvd написа:
Дано и пасатко да е в отлично здраве и резервоара/бутилката пълни, че ако не дойде ще се чудя какво да я правя колата.
Не го мисли - ако не успее да си изпроси - ще си открадне. То си му е ген ... :wink:
p.v.x - майстор
simplex написа:
]
Невежа.
Благодарско, че ме светна.

По темата.
На този Пасатко , не му трябват , ни двигател , ни дискове , ни феродо.Изображение
Трябват му подкови.
И вземи си преподреди керемидите , че иде зима.
hidrazin - майстор
simplex написа:
Твърдите накладки могат да износят диска, Ама като почне да се търка метал в метал си имаш идеално стругче.
Диска е консуматив. Има накладки с нарочно направен горен абразивен слой. Защо? Едва ли ще се сетиш....
Това за стругчето - скоро не бях чувал такава простотия. :?
:partyman:
P.S. За да не ти скърцат новите накладки, тури им по малко грес. :-D

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: