• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Junak - майстор
Що му отваряш очите? Остъй го да си духа със сешоара... Духател :-D
nikolovvd - майстор
Ето какво написах аз!
nikolovvd написа:
simplex написа:
Там се работи с маски/матрици, припой в специална форма и инфрачервена станция, като отгоре грееш, отдолу подгряваш. Последното също мислих да го закупувам, но броят на такива процедури не оправдава цената на покупката, поне не и до този момент.
Това се прави за големите плазми, защото като го купиш с такъв дефект струва 50-100 € и като го ремонтираш (само се презапоява чипа) печалбата е поне 500% .
На компютърни платки ремонта е по-скъп от платката. Изключения се правят само за екзотики - видео карти от 500-600 лв.
Ето какво си цитирал и написал ТИ!
simplex написа:
nikolovvd написа:
...защото като го купиш с ... дефект ...го ремонтираш (дай да го продаден да излъжем някого) ТОВА В ЧЕРВЕНО НЕ СЪМ ГО ПИСАЛ АЗ!
Само ако си измамник. Ти такъв ли си? А ако толкова си го закъсал за телевизор, за да купуваш и ремонтираш боклуци, дай да ти подаря един, искаш ли? Само Еконт-а ще си поемеш.
Нека другите преценят кой е измамник и кой мошенник.
Телевизори не ми трябват! Въпросните са за такива като теб, искащи 50 инчов телевизор, но ако може без пари.
zdravcho - специалист
Абе най-добре, ако има микровълнова печка да я претопли вътре за 1-2 минути, а? Ше се опрай проблема! :-D

Сега майтапа на страна - 1. същия проблем с копчетата съм срещал и при монитори и разни други техники. Дължал се е на кофти връзка от окислен конектор м/у основната платка и платката с бутоните. Почиствам конектора и всичко е наред. 2. Относно звука - както го описваш и както си го представям прилича на липса на "маса" в общата аудио част /проблема го има при всички източници на звук/. Аз бих си почистил всички конектори на връзки между отделните модули. И второ бих потърсил някой техник по електроника, не е задължително да е на GSM-и за да има станция за горещ въздух. Ще го помоля по възможност да обдуха с горещ въздух всички спойки.
  • 1
  • 2

Тема "Радиото в колата се оправя като загрее." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: