Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
8180 - майстор
Идея, ако видиш зор с намирането.
Пробвай фиримите, които правят стъкла за автобуси.
Знам една, ама в СФ.
Резервно китайско сигурно ще е "по-далавера". А разводите също са скъпа работа често - кажи на каката, че нещо си пробвал дали ще можеш да я изкъпеш в новата кабина. Без врата гарантирано ще стане. :)
dundurma - специалист
tubleron написа:
Здравеите,днес започнах да монтирам душ кабина в банята и тя взе че ми се стовари в/у главата.Проблема е не,че съм нарязан целия,а откъде да намеря стъкло за вратичката.То е криво и затова е доста трудна работа.Някои знае ли дали се продават само стъкла или някои да ги прави или.....Помагаите че съм пред развод заради тая пуста кабина
полилукс-софия//polylux-bg.com/
tubleron - специалист
От Пловдив съм,това май допълнително влошава положението
tubleron - специалист
Малко предистория 1-С малко дете съм. 2-Чаках ВиК едим месец. 3-Чаках майстора за плочките три месеца(през това време нямам баня). 4-Сложихме мивката и моноблока и се оказа че ВиК-то е объркал топлата със студената вода и трябва да се кърти наново. 5-ВиК-то не миже да си спомни от каде минават тръбите и не ще да дойде(спря да си вдига телефона) 6-Къртихме на слуки-всичко стана бом-бог. 7- След всичко това дойде време за душкабината.След като направих дупките в плочките и уж всичко вървеше добре вратичката ми падна на главата (целия ме накълца) Та сега след всичките тези проблеми ако и вие не ми помогнете........
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Баси каръшката история!
Сериозно, сложи някакво пласмасово "стъкло". Още повече, че и малко дете ще се къпе.
battoni - специалист
battoni написа:
Дай снимка ако имаш възможност
или модел на кабината имам нещо напредвид
tubleron - специалист
n_a написа:
Баси каръшката история!
Сериозно, сложи някакво пласмасово "стъкло". Още повече, че и малко дете ще се къпе.
Ами няма как тъйкато самото стъкло е като дъга и не се захваща никъде,само колеленцата са на него.няма рамка която да държи пласмасата извита :(
velsi - Почетен майстор
Я снимай тази кабина да поразсъждаваме какво може да се направи.
tubleron - специалист
velsi написа:
Я снимай тази кабина да поразсъждаваме какво може да се направи.
Няма как да я снимам защото е разглобена,но ето снимка на здравото стъкло,другото.... (май не стана :( )
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Имаш някаква документация на кабината? Дай модел, в нета има какви ли не картинки, може да излезе твоята кабина.
Впрочем, органичното стъкло много лесно се огъва и в домашни условия.

Тема "Душ кабина-Помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: