Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Миташки моля те кажи ми че горелката ти Не е - GP .
filmatoplo - майстор
:) Да се похваля ,днес монтирах такава горелка GP 25 sc пето поколение самопочистваща .Направих я часовник ,120 квм ги топли на степен 1 и 2 през 5 минути ги реди .поне колкото бях на обекта за 2 часа .Държи 60 гр на водата изход ,и 55 гр вход в котела .ТА така горелката я оставих на степен 2 , и на степен 1 топли ама Айде да е по гъвкава като старт и вечер падат температурите ,пък и утре ще се включи бойлера .Котела за сега е тайна - никой още не е свързвал такава комбинация . :wink: изходни газове 90 гр .
mitashki911 - специалист
filmatoplo написа:
:) Да се похваля ,днес монтирах такава горелка GP 25 sc пето поколение самопочистваща .Направих я часовник ,120 квм ги топли на степен 1 и 2 през 5 минути ги реди .поне колкото бях на обекта за 2 часа .Държи 60 гр на водата изход ,и 55 гр вход в котела .ТА така горелката я оставих на степен 2 , и на степен 1 топли ама Айде да е по гъвкава като старт и вечер падат температурите ,пък и утре ще се включи бойлера .Котела за сега е тайна - никой още не е свързвал такава комбинация . :wink: изходни газове 90 гр .
Дано всичко да е наред и да не е карък като мен .
filmatoplo - майстор
Дано че толкова я предлагах за качествена .
filmatoplo - майстор
:) Интересно писах че котела е тайна ,ама никой не прояви любопитство какъв е . Клиентите богати поръчват си Мерцедес с двигател Ферари .
mitashki911 - специалист
filmatoplo написа:
Дано че толкова я предлагах за качествена .
Ако гори само дървени сигурно няма да има. Гори един , два дни със слънчогледови блокира рестарт и пак така докато не се появи около 2-2.5 см. цепнатина за да разбера къде е проблема. В друга евро държава /защото ние май още не сме/ биха ги изтегли ли и сменили частта за тяхна сметка но тук ще трябва да изчакаме за такова нещо още време .
filmatoplo написа:
:) Интересно писах че котела е тайна ,ама никой не прояви любопитство какъв е . Клиентите богати поръчват си Мерцедес с двигател Ферари .
Да не би да е "златната" на ли е подобна на дакона .
filmatoplo - майстор
Не - как ще сложа котел Голденфайер ,нали пиша Мерцедес :) .
andy_forresite - майстор
Много лесна гатанка. Филме, подценяваш ни. Ферарито е горелката гп пето поколение, а мерцът е грейко експерт 30.
Разкажи за огнехвергачката нещо от кухнята. Интересна ли е?
filmatoplo - майстор
:prayer: За сега се държи мн добре.
Mod edit: писането на кирилица е задължително
Последна промяна от Virtex на пет апр 12, 2019 4:16 pm, променено общо 1 път.
Причина: писането на кирилица е задължително

Тема "пелетна горелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: