Добре а какви тръби трябва да купя е въпроса  Мисля утре да купя нещата да е подготвено всичко.
 Мисля утре да купя нещата да е подготвено всичко.
Вчера звъннах в един голям магазин за строителни материали да питам за цени но продавачката ме закопа имало тънки дебели с муфа без муфа сумати неща ми каза и буквално ме закопа вика говори с някой който се занимава защото това е специфично как се прави за да нямаш ядове и т.н.
 вика говори с някой който се занимава защото това е специфично как се прави за да нямаш ядове и т.н. 

Мисля утре да купя нещата да е подготвено всичко.
 Мисля утре да купя нещата да е подготвено всичко.Вчера звъннах в един голям магазин за строителни материали да питам за цени но продавачката ме закопа имало тънки дебели с муфа без муфа сумати неща ми каза и буквално ме закопа
 вика говори с някой който се занимава защото това е специфично как се прави за да нямаш ядове и т.н.

.jpg)
 от ф110 на ф160 но мисля от това У да продължа с ф110 и вече там където влиза в централната тръба която се намира до оградата само там да сложа този "уголемител" тъй като тръба ще ми остане цяла и затова не купих друга която е ф160 или не е добре така?
 от ф110 на ф160 но мисля от това У да продължа с ф110 и вече там където влиза в централната тръба която се намира до оградата само там да сложа този "уголемител" тъй като тръба ще ми остане цяла и затова не купих друга която е ф160 или не е добре така?