zhoro25 написа:Да ви споделя и аз,Ами те в Троян ги правят ако се пресегнеш през балкана и ша ги хванеш.
олх един човек от Русе с марката "Rino A1++" горя една торба два дена и половина и пепелното съдържание в сравнение с предишните е направо никакво. Човека ми я изпрати по еконт безплатна. Много топлят (снощи бе -3 в Казанлък, а предната нощ -1). Кофтито е, че транспорта от Русе ще е 400лв (така ми обясни човека), но за първи път попадам на толкова добри пелети.

.gif)

/ че да видя що за чудо са тези пелети ! Още не съм ги пробвал в горелката,но дори и след теста с накисването става ясно защо са толкова по-скъпи ! Времето за разпадането им във водата беше повече от 3 пъти по-дълго от това на всички други
  / че да видя що за чудо са тези пелети ! Още не съм ги пробвал в горелката,но дори и след теста с накисването става ясно защо са толкова по-скъпи ! Времето за разпадането им във водата беше повече от 3 пъти по-дълго от това на всички други   За пример,най-смотаните които съм пробвал след 15 секунди стават на пихтия а австрийските след 3 минути все още имаха пръчковидна форма! Другото което отбелязвам е много по-голямото усилие за счупване на средно дълго парче /боклуците се чупят дори само от стискане без пречупване/ . След като се разтвориха и ги разбърках дори жената като влезе в кухнята и видя чашката с пробата /и други е виждала/ ми вика "...какви са тия пелети бе мило,такива досега не бях виждала..." ,в най-общи линии разликата във вида на разтвора от евтини пелети и тези е като между блато и някое от Седемте рилски езера,личи си че няма никакви примеси освен чиста дървесина ! Засега съм много впечатлен остава да видя дали и при пламъка ще има съществена разлика !
 За пример,най-смотаните които съм пробвал след 15 секунди стават на пихтия а австрийските след 3 минути все още имаха пръчковидна форма! Другото което отбелязвам е много по-голямото усилие за счупване на средно дълго парче /боклуците се чупят дори само от стискане без пречупване/ . След като се разтвориха и ги разбърках дори жената като влезе в кухнята и видя чашката с пробата /и други е виждала/ ми вика "...какви са тия пелети бе мило,такива досега не бях виждала..." ,в най-общи линии разликата във вида на разтвора от евтини пелети и тези е като между блато и някое от Седемте рилски езера,личи си че няма никакви примеси освен чиста дървесина ! Засега съм много впечатлен остава да видя дали и при пламъка ще има съществена разлика !
 Ясно е че ще се разтворят,въпроса е за колко време ще стане това,всички който съм пробвал и са се разпадали бързо после и на горелката са се представяли зле,просто качествените са от хубава суровина която заедно със скъпите машини за производство прави много плътен и здрав пелет и затова бавно се разтваря във водата
  Ясно е че ще се разтворят,въпроса е за колко време ще стане това,всички който съм пробвал и са се разпадали бързо после и на горелката са се представяли зле,просто качествените са от хубава суровина която заедно със скъпите машини за производство прави много плътен и здрав пелет и затова бавно се разтваря във водата    За тази година вече поръчах,но за догодина май ще търся оферти от по-рано за такива !
 За тази година вече поръчах,но за догодина май ще търся оферти от по-рано за такива !