Никъде не видях 2 гуми ли ще търсят или 4 зимни? Някой да е запознат може ли с 2?

nikolovvd написа:Баща ми беше така преди да се пенсионира - в Москвича имаше 2-3 сандъчета с инструменти, а колата от страх не смееше да спре или да "каже" ОХ!Ама той си беше професионален автомонтьор. Най-малкото МПС, което ремонтираше беше ЗИЛ 130 и 131. Чичо ми и той е пенсионер, но във Фиата багажника е пълен с инструменти.
DundyTheCroc написа:Старите които споменавате жигулита, москвичи, фияти, и други ги карахме по 10-15 х километра на година и все се чупеше нещо. Новите ги караме повече и по малко се чупят и естествено са по неремонтнопригодни. Аз поне не виждам но моята какво може да ми се счупи на пътя и да го оправя самичък без компютър. Влиза в сервизен режим и лека полека се прибираш.gnt69 написа:Аз имам 2 отвертки, клещи и ключ за джанти. Естествено имам и телефон в джоба. Те новите коли не подлежат на ремонт на пътя. Ама не се и чупят.Чупят се повече от старите дори, ама за ремонт на новата си нося OBD2 кабел
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: