Мене къде ме забърка ,ако става дума аз от тези електроники мониторинг  не разбирам ,виж другите ми съвети са помогнали през годините на почти всеки .Сега питат повече Гугала ,преди само мен - починах  си малко 2-3 години .Но лично на тебе какво ти вредя .
 Мене къде ме забърка ,ако става дума аз от тези електроники мониторинг  не разбирам ,виж другите ми съвети са помогнали през годините на почти всеки .Сега питат повече Гугала ,преди само мен - починах  си малко 2-3 години .Но лично на тебе какво ти вредя .Нека не сравняваме ябълки и круши.
Ако расберито чете директно контролера разбирам да има някакви за и против... и да говорим за стари и нови методи.
Тук се касае единствено за визуализиране на текстови файл, който така или иначе се пише от работещ компютър с натурелската програма.
Похвалихме момчето, чудесно нещо е направил, но не всеки разбира от питон скриптове или иска да сложи още един компютър, за да види нещата на вече работещия такъв.
Стели, мислил ли си да подслушаш порта и да видиш какъв е протокола за сваляне на статистиката?

.gif)