Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

stoianov_n - специалист
nikolovvd - майстор
Така е редно. Всеки си носи отговорността. Като започнат да ми дават по 1000 лв. на година за гуми тогава могат да ми нареждат кога какви да слагам на I-ви Ноември при 15-20 градуса и слънчево време.
DundyTheCroc - майстор
В Кауфланд има на промо 5 литра зимна течност на -20 в комплект спрей за размразяване на 10 пари. Течността е без метанол и на миризма ми хареса, заприходих една :-D
stoianov_n - специалист
simplex написа:
..Аз парно имам и си ми духа топло. Ако спре, ще те извикам ти да ми духаш топло, като толкова си се загрижил за мен.
От друг форум
"..... И духа топло, като си загрее колата. Обаче с оригиналното радиаторче предният VW духаше по-топло. Нормално, на новите ламелите са по-малко.. :mad"
:-D
"Държа да отбележа, че афтърмаркет радиаторчетата топлят, но не както оригиналното. Явно все пак оригиналното е било по-добро. Искам на 4-та степен да ми пари на ръцете, че да не мога да ги държа."
:-D
пп.А, иначе другото което си писал, съм съгласен с тебе.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Хазната е празна, окраде я ГРОБ и сега мислят от къде да вземат пари не като свършат нещо, а като рекетират народа.
Че си празнодумец всички знаят, но явно и с компютрите, и с нета не можеш да оправиш.
Ако си бе направил труда да потърсиш структурата на фискалния резерв в БНБ, щеше да видиш, че в края на Септември 2015 той е бил 6.48 милиарда, а Септември 2016 - 12.4!
SEV - специалист
nikolovvd написа:
Я вижте какво става с Нокиана от Софийските улици и трамвайни релси!
Прикачен файл:
Nokian1.jpg
Ебаси мамата,и аз купих същата марка.Ще видим какво ще стане из варненските улици.
montoya - майстор
simplex написа:
montoya написа:
...
Мама му стара, тоя пасат МФА ли има?
Има
nikolovvd - майстор
simplex написа:
stoianov_n написа:
пп.А, иначе другото което си писал, съм съгласен с тебе.
Значи, духа топло. И е топло в колата. Обаче не може да се залъгваме, че днес продаваните части за тия коли имат общо с оригиналните. Можех да взема втора радост радиаторче или ново такова. Защото новото "оригинално" толкова и то е хубаво.
Пинокиооо, тук темата е за гуми! За дръгела ти е другата тема! :stock1:
SEV написа:
... и аз купих същата марка. Ще видим какво ще стане из варненските улици.
Карай ги нормално и не ги натоварвай в завоите при сухо време.
Все пак снимката е на гума от служебен автомобил и е 2008 година. Днес бракувахме 4-те, защото е опасни не само за водача и пътниците, а и за останалите участници в движението.
Krass - майстор
КАТ да ни дере с до 2 бона глоба, ако направим катастрофа през зимата
Споко, зимата започва на 22.12 :wink:

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: