Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
Термотек - като усети топлата вода/антифриз и теква като лейка. :lol:
gogo7777 - майстор
Нищо не теква. Тинки отдавна е сложил шепа трици в системата. Всъщност това бе единственият полезен и удоволетворяващ го съвет до момента. :wink:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
gogo7777 написа:
...Тинки отдавна е сложил шепа трици в системата.
Не. Стига говори глупости.
От друг форум
"...Иначе добавката я сипах....
Държа да отбележа, че афтърмаркет радиаторчетата топлят, но не както оригиналното. Явно все пак оригиналното е било по-добро. Искам на 4-та степен да ми пари на ръцете, че да не мога да ги държа."
:-D
gogo7777 - майстор
simplex написа:
stoianov_n написа:
"...Иначе добавката я сипах...."
НЕ СЪМ слагал трици.......
:ka:
p.v.x - майстор
simplex написа:
НЕ СЪМ слагал трици.
Сложи му сено.
Chefo77 - майстор
Само да спомена, че на четвърта степен няма как да духа по-горещо от на първа. Не се иска магистратура по топлотехника, за да се разбере защо.
montoya - майстор
То и никога няма да задуха горещо с този радиатор. Просто като се сравни с оригинално радиаторче за парно, ламелите на новото термотек или интернационали радиатори или нисенс, са поне два пъти по малко от оригиналното
nikolovvd - майстор
Има начин, ако прегрее колата. :lol:
При такъв собственик е много лесно и напълно вероятно. :razz:
Zlateff - специалист
Тази тема стана толкова обширна, с толкова много страници, че направо може да се превърне в подраздел! :D Сигурен съм че от volkswagen биха се гордели с теб simplex за подробното ревю което си направил тук!
nikolovvd - майстор
Тинки от както е във форума пуска само теми тип "кошче за душевни отпадъци".
Не знам дали си на ясно защо му казваме Тинки, но нищо. Като си ходя и се видим в Ямбол ще ти кажа.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: