Всички имаме коли, нали ?
Zlateff - специалист
Не ми говори за Ямбол, че такава носталгия ме гони... Скапания живот ми се завъртя на 360 градуса и ме изхвърли в Пловдив, но с удоволствие бих си дошъл то Джамбола, за едното кафе! :partyman:
Chefo77 - майстор
Оо, аз съм си магистър. ОтлИчен при това. И съм го тургал на една Маги. И тя беше отлична.
nikolovvd - майстор
Не му обръщай внимание. Стигнал е до там да се крие и да пише простотии. Просто вече е до долу.
Не знам до кога ще го търпят админите, но няма да е много дълго.
nikolovvd - майстор
В такъв случай в най-скоро време да очакваме форумният "некролог" на г-н Симплекс. :toimonster:
И раждането на поредния форумен "гений". :lol:
Последна промяна от nikolovvd на вт ное 01, 2016 11:28 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Ой, на мама смешника.
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?
И, за n-ти път, като путьо, перефразираш това, което ти е писано. Беше кратко и ясно: "Хайде стига вече простотии.
:partyman:"
Да, хич не ми дреме на уя какво ти е мнението за мен. Точно защото си никой. Неизвестникът, от когото никой не се интересува, защото просто никой не иска да познава и от който всеки странИ. Извиненията трябва да дойдат от теб и да са насочени към родителите ти, че изобщо съществуваш. Не мога да си представя какво е да си родител на човек, за когото всеки го е срам, че познава.
Хайде пусни си ТОВА и лягай да спиш.

П.С. Да ти припомня ли нещо:
Chefo77 написа:
Мога да бъда "различен" човек, в зависимост от това кой как ме провокира. Както виждаш, така както съм те съветвал и сме си говорили нормално, така нямам проблем да "те нахраня". Което изобщо не пречи утре пак да ти дам съвет и да си говорим нормално. :wink:
Chefo77 - майстор
Я пак - "Относно цинизма на направисам!"
Никога не съм имал проблем да си разваля отношенията с някого и да ги оправя после. Дори и тук във форума. Ако не си забелязал обаче, винаги съм се стремял да огранича нещата лично. Повтарям - ЛИЧНО. Само дето нещо го обърна на семейно. Никой не може да си позволи лукса да говори за конкретен член от семейството ми, както и аз не си правя този лукс.

П.С. ХАХАХА, докато съсипел. Кого бре, мой, мен ли? Мислиш, че ще ме съсипеш с приказки ли?
Последна промяна от Chefo77 на вт ное 01, 2016 11:33 pm, променено общо 1 път.
p.v.x - майстор
Успокойте малко топката.
Заложил съм на темата.
Ще вземат да я заключат.
Chefo77 - майстор
Ще се повторя - жалък си. В опитите си да се правиш на мъж. Ясно го доказа, че не си - най-малкото след като месеци наред отричаше, че си Тинки. Не можеш да имаш доверие на човек, който се крие като мишка. Мишката цял живот е мишка и се крие при най-малката опасност от котка.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Да повторя ли, че или съм културен и цивилизован или не съм. И това важи като универсално правило.
Или си циганин или не си. Двете не може.
Това си има своята медицинска диагноза! :weedman:
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Мишката цял живот е мишка и се крие при най-малката опасност от котка.
С пистолет са ме заплашвали, с кола са ме блъскали - да не си мислиш, че си много страшен?
Е това не те ли кара да се замислиш що за субект си?

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: