Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Я, прихванахме Тинки....пеленгован е :lol:
zz_stefanov - майстор
Tiger221 написа:
Kirilpm. написа:
Chefo77 написа:
Ой, на мама смешника.
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?
Мишока,Тошко ли те излъга,че се казва?На мен на лични ми се представяше за Жоро от Несебър с уговорката да не споделям на никой "истинското" му име :lol: :-D
Донякъде ти е казал истината. Името му започва наистина с Ж, но е Живко и не е от Несебър, а до Несебър (на 14км). Имам телефон и адрес, но за сега, няма да ги казвам, ще му дам време да смени (пререгистрира) адреса и да си вземе нова сим карта. По желание, може да смени и името. И пак, ще е анонимен.
Чолакова чешма, Тънково, Свети влас, Каблешково.

Недей, ще го вкраш в разходи :)
Kirilpm. - специалист
Най-вероятно е от Тънково,почти цялото население на Каблешково познавам и там няма такъв нереализирал се телевизионен техник.Пък от друга страна тинки да дава пари да живее в Свети Влас :? не ми се вярва
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
Да хванем пушките и излезем в балкана - първият срещнат ще ни предаде...
Български манталитет... Колко кратко и ясно обяснено.
Тинки, защо си триеш постовете, да не хващаш балкана след като те изкараха от нелегалност :)
iliya_i - майстор
zz_stefanov написа:
simplex написа:
Да хванем пушките и излезем в балкана - първият срещнат ще ни предаде...
Български манталитет... Колко кратко и ясно обяснено.
Тинки, защо си триеш постовете, да не хващаш балкана след като те изкараха от нелегалност ;)
Да бе, да, Тинки в балкана. Той ще продължи да се крие в къщи под дебелият юрган и да се вайка, че няма работодател, който да му даде 2-3000.00 лева заплата, само заради дипломата му (за която си е платил в Бургаски свободен университет), без значение от способностите.
p.v.x - майстор
simplex написа:
. Все хорошо Вам желаю.
Къде хукна бе Симпли.
Много крайно туй пожелание.
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
zz_stefanov написа:
...
Это почему информация может быть ближе действительности, но никогда самая правда. Все хорошо Вам желаю.
Е винаги има шум в канала, но има варианти инфото да се предава без загуби :)
Сега пък и руски... :)
zz_stefanov - майстор
Да не страдаш от мания, че те преследва някой. :cool:
Сега цяла нощ ще триеш постове и ще се регистрираш с нов ник. Виж какъвто и да е той, пак ще те разкрият, защото си неповторим, та за това ти предлагам да е simplex01 :)
Последна промяна от zz_stefanov на ср ное 02, 2016 8:11 pm, променено общо 1 път.
iliya_i - майстор
zz_stefanov написа:
Сега пък и руски... :)
Не баш на Руски. На руски се пише "Всего хорошего Вам желаю.", като и в двете думи "г" се произнася като "в".
iliya_i - майстор
Те партизаните от филмите по соц. време се опитваха да говорят руски, но го правеха по-зле от теб :-D :-D :-D :-D

П.С. Що си изтри последният пост?

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: