Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Miro4774 - специалист
Аз моят Де дитрих съм го преградил от вътре успоредно с отвор към задната страна и съм запушил процепите между глидерите също така в димоотводите съм нагънал ламарина. Малко ме прецакаха с горелката, че ми сложиха РБ 20 на Котел 46 кв. Но горе долу нещата се получават.
gnt69 - майстор
Прочети назад в темата някой искаше от 30 ка да си прави 20 ка. Бартеросайте главите. Разликата е само там. :supz:

от stojan83 » чет окт 20, 2016 10:22 pm
Re: Пелетни горелки GREYKO BMG и RB
Здравеите колеги един бърз въпрос. При закупена горелка рб 30 за 100кв апартамент кои е по добрия вариант, да се настрои на трета мошност да си е 30кв или да се ореже на 20 кв. :?
Miro4774 написа:
Аз моят Де дитрих съм го преградил от вътре успоредно с отвор към задната страна и съм запушил процепите между глидерите също така в димоотводите съм нагънал ламарина. Малко ме прецакаха с горелката, че ми сложиха РБ 20 на Котел 46 кв. Но горе долу нещата се получават.
Колега, би ли могъл да качиш някоя снимка от изпълнението на котела? Ще ти бъда много благодарен!
VLADO66 - майстор
gnt69 написа:
Прочети назад в темата някой искаше от 30 ка да си прави 20 ка. Бартеросайте главите. Разликата е само там. :supz:

от stojan83 » чет окт 20, 2016 10:22 pm
Re: Пелетни горелки GREYKO BMG и RB
Здравеите колеги един бърз въпрос. При закупена горелка рб 30 за 100кв апартамент кои е по добрия вариант, да се настрои на трета мошност да си е 30кв или да се ореже на 20 кв. :?
Смени си горелката с писалия над теб-Миро
шоп - майстор
Miro4774 написа:
Малко ме прецакаха с горелката, че ми сложиха РБ 20 на Котел 46 кв.

Не са те прецакали. Така се прави когато се присажда горелка на твърдотопливен котел. 20 Кв горелка може да се сложи на 100 киловатов котел, но обратното е абсурдно.

Не се лъжи да си сменяш горелката с по-голяма, защото ще се видиш в чудо от разход след като нямаш топлоизолация.
filmatoplo - майстор
Студа идва ,другия месец ще си проличи кой е Мерил грешно :) главата винаги може да се смени .
Miro4774 - специалист
Настройте те са ми п3-8/45/50 п2- 6.5/45/49 п1- 4.6/45/48 къщата е 240 кв/м контролира се от стаен термостат през нощта харчи около чувал на 12 часа имам само изолация на тавана който не се отоплява от парното. Тем. В София е около -2 до +8.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: