Raij написа:Температурата при гасене ми е около 95- 100гр , а пелети и да има самия огън спира след 1-2 мин, но просто след това температурата пада много бавно, както писах повече от половин час.dradonov написа:Колеги някой има ли логично обяснение защо на камината ми и трябва повече от половин час за да смъкне температурата на изгорелите газове с 50гр в режим на изключване, каква е вероятноста датчика да се е бъгнал ?Системата ти е загряла + при изключане температурата на газовете е висока, сигорно 125 140 провери ли това. При изключване имаш не изгорели пелети, докато изгорят отделят топлина. За бързо гасене параметър Т13 го направи 120 или 180 секунди и параметър Th01 примерно 65 градуса. Ще гасне минимум след 120 или 180 секунди и при достигане на 61 градуса. Защо 61 а не 65 това не знам.
benimm8808 написа: При тази камина по скоро ми се иска,да я настроя да не е включен нагревателя толкова дълго време при наличие на пламък.Уви на този етап нестава,по скоро аз не мога.Здравейте,
Поздрави.
benimm8808, не ми остава време за проба, но мисля че това би се променило от параметри Т04 и Т05 в ТР05...
Поздрави и късмет!