• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
bulhomes2 - майстор
Пробвай тоя от Враца! Бяха най-евтините в цялата страна тогава. Че ми ги и докара на 2 курса до Троян, но ставаше въпрос за 120 броя де.
bobko - специалист
Да,четох ти поста.Доволен ли си от расада?Кой сорт ще е удачен за почти северно изложение.Идеята е да се получи като стена и да не се вижда двора.
bulhomes2 - майстор
Ами разгледай ми галерията от подписа! Нещо не мога да сложа линк към самата снимка. Снимките са от миналата година (дали не беше и по-миналата). Стената си е достатъчно гъста. Обади се на човека - той най-добре ще ти обясни и няма да те излъже!
bobko - специалист
Благодаря,ти за съвета,ще се чуя с човека и ще видим какво ще се измисли.Иначе разгледах галерията от подписа ти,доста красиво е всичко дето сте сътворили.Успехи и много гости за напред!!!
lecki написа:
Здравей 'Радиус", можеш ли да кажеш от къде ги взимаш
туите ?
Ако не, то на лични, че и на мен ми предстои подобна гимнастика.
Здравейте и от мен. Аз също имам доста от това красиво растение на двора и си ги поръчвам от http://goldenplants.bg/deal/177-tuya_za ... obosa.html
keymaker - специалист
Засаждането може да стане и сега . Миналата година садихме на 2-ри декмври и след прилагането на правилните торове всеки месец в момента топките са по 50см височина и диаметър,а бяха по 15-20 см. при саденето. Смарагдовите пък са между 60-70 см от 25-30 при саденето.Около 12 декември ще ходя за растения и мога да докарам на желаещите на 3.50-4 лв/бр. с размер за смарагда 30-40см. ,топките по 20-25см. фастигиата 40-50см. Цената зависи от вида.
hidrazin - майстор
Става и сега. Миналата седмица бочнахме 50-60 ...уи. :-D
:partyman:
themask - специалист
keymaker написа:
Засаждането може да стане и сега . Миналата година садихме на 2-ри декмври и след прилагането на правилните торове всеки месец в момента топките са по 50см височина и диаметър,а бяха по 15-20 см. при саденето.
Би ли споделил кои са правилните торове и как ториш? :)
keymaker - специалист
От достъпните за свободна продажба може да се ползва ''кристалон- зелен'' Разрежда се във вода и може освен да се полива със сместа и да се пръска за листно подхранване.
Може да се ползват и дългодействащи торове със забавено освобождаване ,като се посипват около самото растение.
Аз разбира се позвам професионално насочени торове ,които не се продават на всеки,няма да казвам по какви причини,но са много сериозни.
p.v.x - майстор
keymaker написа:
Аз разбира се поЛзвам професионално насочени торове ,които не се продават на всеки,няма да казвам по какви причини,но са много сериозни.

Верно ли.

И какво сега , на теб да звъним за професионално наторяване. :lol: :lol:

Аман от отворковци , с рекламни подписи.

То не бе параджии , фаянсаджии, озеленители, архитектчета , и кви ли не гладни майсторчета. :lol: :lol:

:rock:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Засаждане на туи и плодни дръвчета - кога и как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: