Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
На първо време може и да оставиш нещата така и ако стане пак проблем, първо да смениш жицата с другата, а ако се повтори, тогава да сменяш ключа..за да не купуваш друг излишно :partyman:
nikolovvd - майстор
Може да свали фасунгата и да я прегледа. На сина съм монтирал два аплика на стената, които се държат като цветомузика като се постоплят фасунгите. Дали материала в тях се деформира от нагряване не знам, но след дозавиване на крушката нещата се стабилизират за известно време и после отново се влошават.
lov - майстор
Fender написа:
................ Може и да има проблем в раклонотелната кутия, но не я знам къде е, а отгоре са сложили два пръста гипсова шпакловка. .......................
Е чак два пръста гипс не ми се вярва но с почукване и добро ушенце и най вече мерак ще се намери. :) А за после решението е ето такава капачка.
Прикачен файл:
028 SRK3975.jpg
028 SRK3975.jpg (13.44 KиБ) Видяна 705 пъти
Fender - специалист
Развръзката е следната, прехвърлих всичко на другата жица. Най-вероятно проблема е или в кутията или някъде другаде, но не е във фасонката или ключа. След седмица наблюдение се получава следното. Като се прибера от работа и е студено навсякъде лампата не свети, след 3-4 часа, когато всичко е загрято лампата свети. Тези дни като беше по топло всичко си работеше, днес пак не светна. Вече всичко е на другата жица, дано да нямам проблеми, че не ми се кърти в този сезон.
Hoвoceлckи - майстор
Ако има и друга развръзка пак да пишеш!

Тема "Аномалия с крушката в трапезарията, дайте съвет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: