• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
Работи шнек 1 ,въздух в % за 1 .Трудно ще стане докато не се научат нещата по менюто.
Да така е но, никой не се е родил научен :) Филме искам да ти благодаря за времето което отделяш за да ми помагаш Благодаря ти :)
filmatoplo - майстор
Със всяко меню в началото е трудно .
armo - напреднал
Пич,задържаш двата бутона в двсно където са свързани със стрелка и влизаш в менюто.Мисля че предпоследното меню е КОД ЗА ДОСТЪП вкараваш 69,излизаш и влизаш в последното меню ПАРАМЕТРИ мисля че беше,там вече са ти настройките.Успех
armo - напреднал
има тема Горелка Марели РВ 52,там има доста неща изписани можеш да погледнеш.
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
Със всяко меню в началото е трудно .
Да така е но малко по малко ще се уча благодаря ти :)
gergo91 - специалист
armo написа:
Пич,задържаш двата бутона в двсно където са свързани със стрелка и влизаш в менюто.Мисля че предпоследното меню е КОД ЗА ДОСТЪП вкараваш 69,излизаш и влизаш в последното меню ПАРАМЕТРИ мисля че беше,там вече са ти настройките.Успех
Благодаря ти пич ще го пробвам :)
gergo91 - специалист
armo написа:
има тема Горелка Марели РВ 52,там има доста неща изписани можеш да погледнеш.
Нлагодаря ти ще я погледна :)
gergo91 написа:
armo написа:
Благодаря ти пич ще го пробвам :)
Виж сега коолега, форума наистина е да си помагаме НО се явява доста господа всезнайковци дето само спамят темите и плюят всичко що не е техно, като за начало звънкаш на този от който си купил котела и искаш да ти изпратят иструкций ( в случай , че ги нямаш) след това щтракай с пълна сила там има зададени настройки коргирай всичко по- по техен образец и виж какво развитие ще има. Аз също съм с техен продукт и първата година се бях хванал за главата с разхода НО това беше защото аз си барниках настройките както ми дойде уж да харчи по-малко, да ама НЕ. След като си върнах настройките по книжка всичко си дойде на мястото. и разхода бая падна и къщата се стопли. аз съм с камина 24кв. и топла 200 квадрата и разхода в студените дни е до 3 чувала пелети.
filmatoplo - майстор
Някой знае ли колко вата е нагреватела на горелка Голденфайер 52 киловата :?
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
Някой знае ли колко вата е нагреватела на горелка Голденфайер 52 киловата :?
На 40 кв горелка е дадено 350вата запалване 60вата когато работи незнам дали това ри е от полза но съм на практика и ще се прибера в петък живот и здраве и ако не ти е късно ще го разглобя и ще ти кажа
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Пелетна горелка Голден Файер "Мерели"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: