• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Е ще излезе рано или късно.
Защото нямаш идея какви кочини са тези зегета от Зрънчо.
nikolson - майстор
За тия пари вярно е трудно и втора ръка да се намери. Хвърлих едно око на олх., хвана ми окото това бошче, на снимките не се вижда, но мисля, че е от моделите, които се правеха в Швейцария.
Chefo77 - майстор
Че и със SDS захват. От старите - с проход през дръжката :)
Има и блекита по 30-ина лева.
reingar-x - специалист
От време на време ползвам bosch gst160,реже много право и не криви,но цената у нас е солена към 500лв и нагоре.Но хубавото е,че в чужбина е със 100лв отдолу,на него пише,че е правено в швейцария.Работил съм със най-мощния модел на макита,но той не реже право като боша и е с по-ниско качество.
Chefo77 - майстор
Тук не съм съвсем съгласен, да ти кажа :wink:
reingar-x - специалист
Колега защо не съгласен,кажи причината поради която не си доволен от боша?Аз не съм дърводелец,ползвам го инцидентно и то режа по-дебели материали,и не забелязвам да криви не тресе до като реже,доволен съм.
Chefo77 - майстор
Не не не!!!
Боша със сигурност е прекрасна машина! 160 не съм ползвал, ползвал съм инцидентно 135, няма как да кажа лоша дума.
Не съм съвсем съгласен, че върховия модел на Макита не държи правата линия! И че е с по-ниско качество - в този ценови клас няма ниско качество, нито лошо държане на линията.
Лоша дума за зегетата на Бош няма да чуеш от мен :)
Това имах предвид. Не че Макитата е по-добра. Марката в този клас е въпрос на предпочитания :)
Майсторягата - помощник
И аз да споделя нещо. Купих си STATUS J700 и съм много доволен. А и цената за качеството е повече от добра.
Не тресе , реже право и е с у иверсален и прост захват на ножчето . Това според мен, ако някой ползва такова да коментира , ще е добре.
Здравейте, предстои ми закуване на прободен трион и съм се спрял на 2 възможности, ще съм ви много благодарен ако ме посъветвате Благдаря предварително.
единият е http://www.praktiker.bg/bg/Jig-saws/%D0 ... 5/p/455342
и другият
http://www.praktiker.bg/bg/Jig-saws/%D0 ... A/p/466391

като ще го ползвам за хоби проекти, но все пак обичам като хвана инструмента да свърши работа.
Kumay - майстор
Спаркито е малко тежичко, за Скила да се изкаже някой друг. За него нямам наблюдения.
За тези пари бих се огледал и за други марки - все пак не само Практикер продава машини... а и наближава "Черния петък" - излизат и добри оферти тогава.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: