Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=34431

profesionalist_wood
Не е скъп :-D Мислех да си купя от Бриколажа менгеме въпреки че имам едно на Денев от българските

Има ли го това Менгеме в Нета ? На този Денев ? Аз гледам тия на 3М Свиленград.

От години не съм виждал на Денев,пък и не съм търсил. Издържа на удари с варията...
resistbody - майстор
НЕ се занимавайте с тея китайско-TUV менгемета... по пазарите си се намират колкото искаш от старите български менгемета.... моето го взимах скъпо - 60лв ама не беше работило.... за 80-100 може да се вземе от по-големите... преди да го взема обиколих всички магазини и само тея от 300+ ми хващаха окото :D

п.с.: Сега прегледах обявите в интернет, ама продавачите май си мислят, че са им от злато тея менгемета :D хахах
resistbody написа:
НЕ се занимавайте с тея китайско-TUV менгемета... по пазарите си се намират колкото искаш от старите български менгемета.... моето го взимах скъпо - 60лв ама не беше работило.... за 80-100 може да се вземе от по-големите... преди да го взема обиколих всички магазини и само тея от 300+ ми хващаха окото :D

п.с.: Сега прегледах обявите в интернет, ама продавачите май си мислят, че са им от злато тея менгемета :D хахах
Масово българина продава инструмента на космически цени. Защото е привързан емоционално към тях и отгоре на това се надява на малко повече печалба...като имаш предвид че са амортизирани и остарели морално
klomo - специалист
Ходят по битаците и после препродават.Не бих си купил пребоядисано менгеме. За емоция и дума не може да става.
На оня самоковеца му секна бизнеса след като откриха Лидъл в Самоков. Сто на сто е ял бой тъмнозеления от измамени....
kozl - майстор
То ако откриеш, че лидъла ни продава на завишена цена ще одиш ли да го набиеш :?
israeli - специалист
Ето го и моят коледен подарък :)
Поръчан на 27/10/2016 от Lidl.De и доставен днес от GabCo.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от israeli на чет ное 10, 2016 3:58 pm, променено общо 2 пъти.
emil400 - помощник
Какви пари ти излезе ъглошлайфа.
israeli - специалист
emil400 написа:
Какви пари ти излезе ъглошлайфа.
70евро + 18лв доставка
cholev - майстор
Кажи как се поръчва. Нали само до Германия беше от лидъл.де

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: