Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
detelin - специалист
предстои ми полагане на минерална мазилка в колидор някакви препоръки тънкости ровох из форума но така и не намерих нищо по тази тема :?
$64EN - специалист
първо си земи грунд!
2. грундирай :)
3.земи си и пердашка
4. ако никога не си правил такова нещо пробвай първо на някакво место което не е много видимо , ако ще и на съвсем друго , просто да видиш как върви.
5. като му схванеш цаката ( това 105% ще стане към края :) ) почвай и внимавай защото атават снадки . трябва да знаеш че като почнеш една стена няма спиране , докато не я завършиш . в противен случай рискуваш да стане снадка , а повярвай много ще те дразни после :) .
6. ако е повече квадратура си вземи и помошник . да бърка , да маже и да носи бира
Master_Kenobi - V.I.P.
detelin написа:
...ровох из форума но така и не намерих нищо по тази тема :?
Ми, тя минералната мазилка не е ли като влачената? Само питам...
detelin - специалист
много благодаря на $64EN за саветите които ми даде :prost: вярно е само те такова нещто ощте не сам правил
detelin - специалист
Master_Kenobi влачената мазилка не се ли слага на фасадите по принцип сам виждал да я слагат след направа на топло изолация просто питам не сам много на ти с мазилките в4ера си правих изолация на терасата и исках да си сложа такава мазилка но като ми казаха цената :shock: :? реших 4е не си струва

Тема "минерална мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: