Svezar написа: Липсват данните за t9 ? Ако са фабричните значи тези пелети са яката работа !Извинявам се...... t09-28. Пелетите са прекалено силни и не се ли усетиш и не ги намалиш става голямо мазало...... Има и друга малка подробност.......прекалено са дребни и при завъртането на шнека падат прекалено много.......
Svezar написа:Не мога да разбера за какво ми е Натурела при положение че искам просто горелката да работи на минимум ,какво повече може да се промени от времето между дозите,размер на дозата и въздуха, а за тези параметри и сегашното управление е напълно достатъчно !? Сега вече ако може в реално време сама да променя дозата или въздуха за по-оптимално горене /не говорим да сменя степените на работа/ може би има смисъл,но нямам представа дали има такава възможност ?Натурелата има доста плюсове....най-важните са настройка на опити и време за запалване, настройката на фотосензора, настройка на градуси за модулация, настройка на подържаща степен, настойка на цикъла за подаване за всяка степен, а не обща за всички, настройка на прегряване при подържаща степен, настройки за различни горива(при новата версия и с натискане на копчето сменяш настройките за различни видове пелети или може да се използва за различни мощности които улесняват клиента и още повече МАЙСТОРА
iceheart написа:Извинявам се...... t09-28. Пелетите са прекалено силни и не се ли усетиш и не ги намалиш става голямо мазало...... Има и друга малка подробност.......прекалено са дребни и при завъртането на шнека падат прекалено много.......Интересното е че и аз сега съм с едни по-дребни /ама рехавички/,но по някаква причина дозите идваха малки и гаснеше ,та сега съм с доза 37,но разхода ми е като при предишните с доза 28,просто за повече време въртене вкарва същия грамаж пелети колкото предишните където шнека работеше със секунда по-малко
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: