Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Здравейте, имам нужда от помощ относно избор на топловъздушна пелетна камина. Трябва да стоплим една малка къща състояща се от стая коридор и кухня. Общата площ е около 30 квадрата. Четох из форума гледах из интернет и не можах да избера нищо. До момента се е отоплявало на дърва с камина прити. :partyman:
kalin72 - майстор
На Алфаплам модела Лука изглежда е за малки пространства...Солара на Екоспар също е за малки пространства.
gnt69 - майстор
Не знам няма отзиви нито ги хвалят нито ги плюят. Някой не ползва ли да сподели. :partyman:
kalin72 - майстор
Е то конкретно за тия камини няма отзиви, но поне за производителите има доста добри такива :)
gnt69 - майстор
Е тъй де ама все някой трябва да я е купил. Тез и те Грейко какво направиха с тяхната. Явно е по сложно да направиш камина с малка горивна камера. То миналата есен щяха да я пускат, после пролетта, после казаха месец май влиза в производство ама още я няма.
LazarGanev - "Велик майстор"
Я виж какво бижу 4.5кВт съм монтирал в кабинета на моя зъболекар. Направо ги мирише пелетите

Прикачен файл

Trily R.jpg
pondzi - напреднал
Може ли малко информация за тази камина...
pondzi - напреднал
Аз имам
http://bmcbg.org/peletna-kamina-pony
http://kamini-italia.com/Пелетна-камина ... -PRIMA-7KW
И от двете съм много доволен.Ако искаш повече информация можем да се чуем да ти обясня подробно...
LazarGanev - "Велик майстор"
pondzi написа:
Може ли малко информация за тази камина...
Може да се монтира като конвектор на стената, както съм направил в случая, тежи 46кг, харчи по половин кило на час на минимална мощност
filmatoplo - майстор
LazarGanev написа:
Я виж какво бижу 4.5кВт съм монтирал в кабинета на моя зъболекар. Направо ги мирише пелетите
А стига бе - конвектор на пелети ,утре ще има скара,бойлер ,ютия и хладилник на пелети :) .

Тема "Избор на пелетна топловъздушна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: