LazarGanev написа:Я виж какво бижу 4.5кВт съм монтирал в кабинета на моя зъболекар. Направо ги мирише пелетитеОстана да кажеш едни хубави пари щото аз ще участвам само с парите и ядовете ако не топли. Подарък за тъщата и тъста.

gnt69 написа:Е, щом заслужаватLazarGanev написа:Я виж какво бижу 4.5кВт съм монтирал в кабинета на моя зъболекар. Направо ги мирише пелетитеОстана да кажеш едни хубави пари щото аз ще участвам само с парите и ядовете ако не топли. Подарък за тъщата и тъста.
LazarGanev написа: Е, щом заслужаватМоже и да намажем някой кифтак ако са доволни. Притеснява ме че няма да ги стоплим. Със туй прити са се разглезили топлят се на много градуси. Като дойдат в къщи и викат у вас е студено, а е 22-23 градуса. Притеснявам се да не си остане като мебел. Може би им трябва по мощна следващия модел мини. Другия вариант е да им пусна една тръбичка от моето парно ама 70 метра. Ако я изолирам добре дали ще има големи загуби. Ама пък каквито и загуби да има ще вдигна консумацията за сезона 1.5-2 тона ама слънчоглед.![]()
2100лв
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: