• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
казъх че 1 ви собственик е била жена,сега 2-ри собственик пак е жена и ми я продава,вникни в текста,
как женами ще продава като иска да си купим.
p.v.x - майстор
TRAICO333 написа:
казъх че 1 ви собственик е била жена,сега 2-ри собственик пак е жена и ми я продава,вникни в текста,
как женами ще продава като иска да си купим.
Стискам палци , да си събереш парите , и да си я купиш.
Щом ти е на сърце.
Дано , да НЕ се продаде никога , докато не събереш парите. [-o<

:rock:
МЕРСИ ДАНО НЕ МЕ ИЗПРЕВАРИТЕ,ОТИВАМ ЗА ВИНЦЕ,НАЗДРАВЕ
kr1100 - майстор
по- добре се откажи колкото както казваш ,че не караш бързо . 1,6л двигател , тежко купе. За да е в кондиция т.е. да върви иска обороти -оттам и разхода скача. Компа не гледай какво показва -лъже.
Ако я вземеш със сигурност ще и сложиш ГИ. И това чудо не е 7 местно с 1,6л мотор.
tntcom - специалист
TRAICO333 написа:
НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ДИЗЕЛА,ТОВА Е ПОСТОЯНЕН РЕМОНТ НА ТОРБИНИ И ПОМПИ,БРЪМЧИ ПО ЗЛЕ ОТ БАГЕЕР И СМЪРДИ НА НАФТОВА ПЕЧКА.ПУШИШ КАТО КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБ НА ЧУБАКА И СЕДИШ В АВТОМОБИЛ НА ФЛИН-СТОУУН.ЗИМАТА СЕ МОЛИШ ДА ЗАПАЛИШ КАМОЛИ ДА СЕ СТОПЛИШ,Е СЪСЕДА ИМА 2-КА ЗАФИРА НАФТА-ПО ДОБРЕ ПЕША ДА ХОДЯ,ПОНЕ ЩЕ СЕ СТОПЛЯ И НЕМА ДА МИРИША НА ПЕЧКА В ОФИСА.1.6 БЕНЗИН Е ПЕРФЕКТЕН ЗА МЕН И ЗА ЖЕНАТА,КАРАИТЕ И 20000 КОБИКА И ЛЕТЕТЕ ма си земете дебели дрехи
Ми жена ти като те командва с опел, така или иначе ще си ходиш пешачката :supz:
Chefo77 - майстор
kr1100 написа:
по- добре се откажи колкото както казваш ,че не караш бързо . 1,6л двигател , тежко купе. За да е в кондиция т.е. да върви иска обороти -оттам и разхода скача. Компа не гледай какво показва -лъже.
Ако я вземеш със сигурност ще и сложиш ГИ. И това чудо не е 7 местно с 1,6л мотор.
Най-голямата простотия - голямо купе, малък мотор. Базовата моторизация при всички производители - колкото някой да се закачи.
А на колегата - успех с продажбата :wink:
stoianov_n - специалист
TRAICO333 написа:
НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ДИЗЕЛА,ТОВА Е ПОСТОЯНЕН РЕМОНТ НА ТОРБИНИ И ПОМПИ,БРЪМЧИ ПО ЗЛЕ ОТ БАГЕЕР И СМЪРДИ НА НАФТОВА ПЕЧКА.ПУШИШ КАТО КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБ НА ЧУБАКА....
Да ти кажа имал съм зафира 1.6, а сега имам 2.0 дизел/малкия мотор/, нищо от това което пишеш не е вярно.Още повече, че е служебна и се кара от който и колкото може.
За 1.6 екотека в зафира, кво да кажа, при мен под 15 градско не падаше....
Иначе, успех с продажбата....но не това е начина......
kartechar - специалист
За щастие въпросната Зафира не съм притежавал :-D , но веднъж са ме возили в такава. Няма толкова тесен, невървящ и клатещ се автомобил!
Гост - специалист
TRAICO333 написа:
МЕРСИ ДАНО НЕ МЕ ИЗПРЕВАРИТЕ,ОТИВАМ ЗА ВИНЦЕ,НАЗДРАВЕ
Пожелавам ти никой да не те изпревари и колата да бъде собственост на жена ти. :partyman:
Ники274 - специалист
TRAICO333 написа:
НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ДИЗЕЛА,ТОВА Е ПОСТОЯНЕН РЕМОНТ НА ТОРБИНИ И ПОМПИ,БРЪМЧИ ПО ЗЛЕ ОТ БАГЕЕР И СМЪРДИ НА НАФТОВА ПЕЧКА.ПУШИШ КАТО КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБ НА ЧУБАКА И СЕДИШ В АВТОМОБИЛ НА ФЛИН-СТОУУН.ЗИМАТА СЕ МОЛИШ ДА ЗАПАЛИШ КАМОЛИ ДА СЕ СТОПЛИШ,Е СЪСЕДА ИМА 2-КА ЗАФИРА НАФТА-ПО ДОБРЕ ПЕША ДА ХОДЯ,ПОНЕ ЩЕ СЕ СТОПЛЯ И НЕМА ДА МИРИША НА ПЕЧКА В ОФИСА.1.6 БЕНЗИН Е ПЕРФЕКТЕН ЗА МЕН И ЗА ЖЕНАТА,КАРАИТЕ И 20000 КОБИКА И ЛЕТЕТЕ ма си земете дебели дрехи
Все още има надежда да прозреш глупостите ,които си написал.Хубаво е да е скоро,но все пак всеки има право да няма вкус ..или пък знание.Доводите ,които си описал,едва ли впечатляват индустрията и развитието в световен мащаб.И се замисли,ако дизела беше толкова кекав, дали камиони,тирове багери,трактори,комбайни и т.н. щяха да го ползват.Дизела се е доказал преди много време като по-надеждния двигател.Една печка както казваш, минава два или три пъти повече километри от бензина преди да е за основен ремонт двигателя.Така,че може да не ти се случи никога да разглобяваш двигателя и само поддръжка да му е достатъчна.Това ти го казвам,не само от слухове,които съм чул,а от опит.Имал съм коли с бензин и с дизел.Последната кола ,която имах беше пасат В5 дизел,когато я взех беше с 4 изгорели подгревни свещи,но си палеше без проблем при минус 5-6 градуса.И при минус 15 запали без свещи(щото бил директен дизел),малко по-бавно но запали.За това пък имах един бензин,който под нулата му прекъсваха една или две свещи докато не загрее,въпреки,че му ги бях сменил като почна проблема,смених и кабелите ама без успех.Като отидеш на елкон за здрасти ти казват да смениш всичко и тогава почват да гледат за какво иде реч..Та след това се оказа от делкото,то не винаги ставало да зашкуриш пъпките.Повече пари съм пръснал за части и майстори по бензиновите двигатели.Имал съм дизели,само едни свещи съм сменял и друго там не съм пипал.
И сега карам дизел,пали си от четвърт и след това си мърка независимо колко е студено или топло.Имам го от две години и още нищо не съм му пипал по двигателя.
А това ,че си харесал кола и марка за,която си мечтаеш,а другите неодобряват няма лошо.Сбъдвай си мечтите,радвай се на колицата и си я карай със здраве.Успех.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Opel Zafira 1.6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: