• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
zmiori - специалист
Майка ми е на климатик от 4-5 години. Има печка на дърва и за зор заман. Пролетта Мидеята и умря. Очаквах да каже тази есен че ще запали печката ама не. Извади пари и реч я иди ми купи още едно такова чудо.
lov - майстор
Офффф.....да ви имам тъщите. С моята сме на нож на тема топло. Луда работа ако има как вообще да не пали камината. И все и им било жега. На два пъти аха да замръзне парното. Наложи се да го напълня с антифриз. Дърва бол нито ги плаща нито ги носи. Само да слага и гледа. Ма то май трябва да им спра телевизията че от тези сериали идва цялата работа. Да не оттърве нещо дори и на повторението. :-D
Валтер Желязков - специалист
lov написа:
Офффф.....да ви имам тъщите. С моята сме на нож на тема топло. Луда работа ако има как вообще да не пали камината. И все и им било жега. На два пъти аха да замръзне парното. Наложи се да го напълня с антифриз. Дърва бол нито ги плаща нито ги носи. Само да слага и гледа. Ма то май трябва да им спра телевизията че от тези сериали идва цялата работа. Да не оттърве нещо дори и на повторението. :-D
Тя, тъщата, сигурно иска да го палиш и слагаш, а ти не се "досещаш". :lol:
lov - майстор
Не стая вече отдавна им е минал времето. Дърто и му хлопа не дъска ами цялото дюшаме. По едно време се бях ядосал и сложих най бикновенно кюмбе. Е арниса са за малко и после пак същата песен.
gnt69 - майстор
Мойте и те тъй. Досега бяха на климатик ама вчера си запалили притито и викат голяма работа топлооо. Най ме е страх че ще си направя кушията ще си разкопая двора ще заровя 70-80м тръби и няма да им хареса. За сега ги оставям на кюмбето пък догодина ще мислим. Аи наздраве че и ние сме тръгнали натам. :partyman:
jabata - специалист
Май се казваше, да ви имам проблемите. На стар човек, каквото и да му сложиш, все ще му е горещо или студено, и все ще си мрънкат, така че оправия няма.
Затова гледай на тебе да ти е добре, и не се впрягай толкова. Това да разкопаеш двора да прокараш тръби, тотално не си струва, остави им една каминка, или едно кюмбе, и един климатик та да не умрат от студ и са готови.
filmatoplo - майстор
Снощи моята тъща ми придаваше фасони ,но не зависи от мен да и спра топлото :lol: .Има ли тема - как да простудим тъщата :lol: .
preslav - майстор
"Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и...
толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!"
Не знаех, че и на други места е така.
  • 1
  • 2

Тема "Да стоплим тъщата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: