preslav написа:Това черното може да се окаже, че не е "един от главните предпазители", а точно предпазителя на бойлера. Когато свалиш това черното имаш ли ток на останалите места в къщата?По-горе вече споменах, че на него е вързано и осветлението на апартамента. Вероятно са вързани и други контури. През другия "главен" предпазител минават като минимум някои от контактите в стените. В момента на тестването на бойлера, нищо друго като консуматор в апартамента не беше включено, освен че светеха 3-4 крушки по стаите и осветлението на банята. Довечера ще се пробвам да снимам и тех. харектеристики на всичко това да дам.
erg написа:Да човек, никой не те упреква в нищо, но до сега трябваше да си обследвал кой бушон какво прекъсва, да си ги надпишеш и пак да си говорим защо бушонът на бойлера пада след 2-3 мин. работа. В скромната си практика съм се нагледал на всякакви безумия - важното е да няма убити!preslav написа:Това черното може да се окаже, че не е "един от главните предпазители", а точно предпазителя на бойлера. Когато свалиш това черното имаш ли ток на останалите места в къщата?По-горе вече споменах, че на него е вързано и осветлението на апартамента. Вероятно са вързани и други контури. През другия "главен" предпазител минават като минимум някои от контактите в стените. В момента на тестването на бойлера, нищо друго като консуматор в апартамента не беше включено, освен че светеха 3-4 крушки по стаите и осветлението на банята. Довечера ще се пробвам да снимам и тех. харектеристики на всичко това да дам.

Аз ако бях, първо щях да си доизпека кебапчетата със запалката, после щях да мисля за любимата на жичкаджиите. Добре, ще повторя за трети път <- ама, че словосъчетание измъдрих
 Аз ако бях, първо щях да си доизпека кебапчетата със запалката, после щях да мисля за любимата на жичкаджиите. Добре, ще повторя за трети път <- ама, че словосъчетание измъдрих   "Гърми" един единствен автоматичен предпазител (черен на цвят), оранжевите предпазители отгоре, би трябвало да му викат "Шефе...". Те си стоят през цялото време надървени и само се хилят - "Аааа... шефе, к'о стана...". А на брата му близнак до него, също му е през оная работа.
  "Гърми" един единствен автоматичен предпазител (черен на цвят), оранжевите предпазители отгоре, би трябвало да му викат "Шефе...". Те си стоят през цялото време надървени и само се хилят - "Аааа... шефе, к'о стана...". А на брата му близнак до него, също му е през оная работа. другио
 другио