Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nandrolon - специалист
Погледнете и danfoss, скоро бяха по 20 тина лева термовентил +термоглава.
Стоян Петришки - специалист
alex_serviz написа:
С тези линкове силно ме размислихте. От миналия сезон чакам в Лид'л да излезе промоция, но до сега няма.
Вальо и аз имам интерес към главите ако поръчваш може да излислим нещо да ги вземем на веднъж
alex_serviz - специалист
Осъзнах, че няма смисъл да ги слагам при мен. От край време у нас всички врати ( без външната, де! ) стоят постоянно отворени и е безсмислено да търся индивидуална t-ра за всяка стая. Ще си остана само със стайния t-стат.
Което не пречи след време да ми бръмне друга муха в главата ( както година и нещо бях решил да слагам програмируеми t-глави )... :sad:
judas - специалист
nandrolon написа:
Можеш ли да дадеш някакъв линк?
judas - специалист
Miro4774 написа:
Някой има ли представа къде се продават слънчогледови пелети в София?
В Суходол, ама са 250лв/тона.
Miro4774 - специалист
Някакъв телефон или връска дали имаш искам да пробвам със слъчогледови пелети.
n.ganev - майстор
Пробвал съм 4-5 вида електронни ТГ - всички вършат работа. Това, че тези от 100пари имат подсветка не ме топли при условие, че микромотора им е по шумен от ефтините. В момента съм с лидълските но и те ще отпътуват - намерих по-добри / за моите условия /. Е то от три години минаха различни модели през мен :lol:
judas - специалист
n.ganev написа:
Пробвал съм 4-5 вида електронни ТГ - всички вършат работа. Това, че тези от 100пари имат подсветка не ме топли при условие, че микромотора им е по шумен от ефтините. В момента съм с лидълските но и те ще отпътуват - намерих по-добри / за моите условия /. Е то от три години минаха различни модели през мен :lol:
Е кажи кои са "по-добрите" термоглави и окъде?
nandrolon - специалист
judas написа:
nandrolon написа:
Можеш ли да дадеш някакъв линк?

http://www.nasa-d.com/index.php?view=more&p=p2
Стоян Петришки - специалист
judas написа:
n.ganev написа:
Е кажи кои са "по-добрите" термоглави и окъде?
какво имаш на предвид лидълските някякъв недостатък ли имат

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: