здравейте някой ползвал ли е газ анализатора на бойко от софия дето ги рекламира

Micho@85 написа:Здр аз не съм с виадрус но кутиите са на един и същ принцип. Та проблема със загряването на кутията го реших като отвътре наредих "на калъч" тухли единички. Кутията изстина и сега като загасне тухлите продължават да отдават топлина и то доста, не казвам че е перфектното решение но е ефтино и поне при мен върши работа. ЛекаСетих се и за този вариант с тухлите, но предпочитам да не ги грея излишно, не че после не отдават.
filmatoplo написа:И аз не съм доволен от каменната вата, не изолира въобще от по високи температури.Изглежда ватата наистина не изолира кой знае колко, ала бала...
geniya написа:Micho@85 написа:Здр аз не съм с виадрус но кутиите са на един и същ принцип. Та проблема със загряването на кутията го реших като отвътре наредих "на калъч" тухли единички. Кутията изстина и сега като загасне тухлите продължават да отдават топлина и то доста, не казвам че е перфектното решение но е ефтино и поне при мен върши работа. ЛекаСетих се и за този вариант с тухлите, но предпочитам да не ги грея излишно, не че после не отдават.
filmatoplo написа:И аз не съм доволен от каменната вата, не изолира въобще от по високи температури.Изглежда ватата наистина не изолира кой знае колко, ала бала...
Ще се купува вермикулит май, дали да не пробвам с шамотни тухли![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: